NA DODJELI STIPENDIJA

Lijepa supruga Marina Čilića zablistala u boho chic izdanju

20.02.2023 u 18:28

  • +2

Svečana dodjela stipendija Zaklade Marin Čilić

Izvor: Pixsell/Cropix / Autor: Neva Zganec/PIXSELL, Darko Tomas / CROPIX

Bionic
Reading

Titulu kraljice boho stila u svijetu slavnih godinama nosi glumica Sienna Miller, a supruga tenisača Marina Čilića ovoga ponedjeljka osvanula je u stajlingu po ukusu 41- godišnje zvijezde

U Smaragdnoj dvorani Hotela Esplanade održana je svečana dodjela stipendija Zaklade Marin Čilić. Poznati hrvatski tenisač uručio je 25 stipendija za mlade glazbenike klasične glazbe i sportaše koji su članovi nacionalne selekcije u olimpijskom sportu, a podršku u prvim redovima dvorane imao je od supruge Kristine.

Diplomirana psihologinja i politologinja na dodjeli stipendija zablistala je u boho chic izdanju postignutom komadima poput haljine retro uzorka i šala sa sjajnim resicama. Ovu kombinaciju naglasila je nabranim čizama u boji burgundca i crnim, barušnastim sakoom na dvoredno kopčanje.

Marin i Kristina zajedno su više od deset godina, a upoznali su se 2008. godine na Davis Cup susretu u Dubrovniku, na kojem je Kristina radila kao hostesa. Osam godina kasnije su se zaručili, a 2018. su se vjenčali. Danas imaju dva sina, Balda i Vita.

  • +2
Marin i Kristina Čilić Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX