OSVAJA IZGLEDOM

Lijepa superjunakinja čista je senzacija u plavom

10.01.2018 u 15:13

Bionic
Reading

Poput mnogobrojnih zvijezda iz svijeta Hollywooda, ni zvijezda filma 'Wonder Woman' Gal Gadot nije željela propustiti glamurozno dodjelu nagrada National Board of Review u New Yorku

Novom dodjelom Zlatnih globusa, sezona nagrada prošlog je vikenda službeno započela, a holivudske ljepotice stvorenu priliku tradicionalno koriste kako bi se svijetu predstavile u najboljim izdanjima.

Poput Angeline Jolie i mnoštva zvijezda koje su imale priliku nazoćiti 75. izdanju dodjele Zlatnih globusa, izraelska ljepotica Gal Gadot zatim se zaputila u New York kako bi svojom pojavom uveličala novo izdanje nagrada National Board of Review.

A post shared by Filmograph (@filmograph_) on

Lijepa superjunakinja plijenila je poglede u plavoj haljini grčkog stila s detaljem zavodljivih proreza. Spomenuta kreacija djelo je slavnog libanonskog dizajnera Elie Saaba, a svijetu je premijerno predstavljena u sklopu nadolazeće proljetne kolekcije.

  • +9
Gal Gadot Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Haljinu upečatljive boje i kroja koji je posebno laskao liniji, izraelska ljepotica dodatno je istaknula parom crnih štikli s motivom zmijskih remenčića, djelo talijanskog dizajnera Renéa Caoville.

U nedavnom intervjuu, 32- godišnja glumica priznala je da je previše zauzeta svakodnevnim poslovima koji joj ne dopuštaju glumljenje dive. U zvjezdanu orbitu lansirao ju je film 'Wonder Woman' no, prema njezinim riječima, svjetskom priznanju ne dopušta da joj se obije o glavu.

'Imati obitelj čovjeka uistinu učini prizemljenim, Sasvim je očito, priroriteti su jasni. Obitelj prije svega', priznaje lijepa Gal Gadot.