ZVIJEZDA VEČERI

Angelina Jolie zanosna je i kad se ne trudi previše

10.01.2018 u 10:04

Bionic
Reading

Nakon modne dominacije na crvenom tepihu Zlatnih globusa lijepa glumica i velika humanitarka Angelina Jolie zaputila se u New York te je u društvu kćeri, 11- godišnje Shiloh i 13- godišnje Zahare, prisustvovala glamuroznoj dodjeli nagrada National Board of Review

Zahvaljujući crnoj haljini Ateliera Versace, Angelina je na dodjeli Zlatnih globusa unijela dašak starog Hollywooda zasluživši mjesto na listama najbolje odjevenih dama te večeri.

  • +47
Crna izdanja na dodjeli Zlatnih globusa Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Samo nekoliko dana kasnije lijepa glumica iz Los Angelesa zaputila se u New York ususret dodjeli nagrada National Board of Review.

I dok joj je društvo na Zlatnim globusima pravio 14-godišnji sin Pax, na novoj dodjeli nagrada odlučila se pojaviti s kćerima Shiloh, Zaharom i aktivisticom za ljudska prava Long Ung.

  • +6
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Provjerenu modnu formulu sa Zlatnih globusa Angelina je u nešto drukčijem aranžmanu ponovila u New Yorku. Na crvenom tepihu plijenila je pažnju pojavom u strukiranoj crnoj haljini s remenom koji je naglasio glumičin tanak struk.

Svečano izdanje istaknula je decentnim nakitom i blago valovitom frizurom koja je s godinama postala njezin zaštitni znak. Vjerna je i minimalnom make upu koji je samo naglasio njezinu prirodnu ljepotu i besprijekoran ten.

Da je velika ljubiteljica crnih kreacija u večernjim izdanjima, Angelina Jolie imala je priliku više puta to dokazati.

  • +6
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia
  • +30
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia