NICOLE SCHERZINGER

Lijepa pjevačica četiri godine je uživala u ovom dizajnerskom raju, a sada je svoj dom iz snova odlučila prodati za 51 milijun kuna

16.11.2020 u 09:36

Bionic
Reading

Pjevačica i bivša članica grupe Pussycat Dolls, Nicole Scherzinger, provela je četiri godine u luksuznoj vili s pogledom na cijeli Los Angeles, a vrata svog doma svojevremeno je otvorila i za poznati časopis Architectural Digest u kojem je detaljno pokazala svoje najintimnije kutke doma. No nedavno je odlučila potražiti novi dom iz snova, a vilu je stavila u prodaju po cijeni od 51 milijun kuna

Brzinom svjetlosti proširila se vijest da Nicole Scherzinger prodaje svoju vilu na tri kata na Sunset Stripu u Los Angelesu, a potom su u javnost dospjele i fotografije njezina uskoro bivšeg doma. Čini se kako je 42-godišnjoj pjevačici 430 metara kvadratnih postalo pretijesno te je odlučila pronaći prostraniji dom.

Luksuzna vila sa četiri spavaće sobe i četiri kupaonice, teretanom, kino dvoranom i velikim bazenom na terasi traži svog novog vlasnika koji je spreman posegnuti duboko u džep i iskeširati 51 milijun kuna.

Posebnost doma koji je Nicole 2016. kupila za 24 milijuna kuna svakako je romantična drvena ljuljačka instalirana na terasi, tik pokraj bazena, a na kojoj se bivša dolsica obožava opuštati, gledajući čaroban zalazak sunca.

  • +22
Dom Nicole Scherzinger Izvor: Profimedia / Autor: REALTOR / Planet / Profimedia

Mnogi se pitaju planira li zato lijepa pjevačica useliti u novi dom sa svojim dečkom, bivšim igračem ragbija i modelom Thomom Evansom s kojim je u sretnoj vezi godinu dana. Nicole i Thom upoznali su se na snimanju američke verzije hit showa 'The X Factor' i otad su nerazdvojni.