EVA LONGORIA

Lijepa 'kućanica' ni u visokom stupnju trudnoće ne odustaje od minica

17.04.2018 u 10:49

Bionic
Reading

Glumica Eva Longoria, koja se proslavila ulogom Gabrielle u hit seriji 'Kućanice', ne krije svoju sreću time što će uskoro postati majka

Zgodna 43-godišnja brineta meksičkih korijena zablistala je u zanimljivoj kratkoj crnoj haljini s transparentnim dijelovima i čipkom, a ovaj glamurozni trudnički look upotpunila je jednostavnim crnim sandalama koje potpisuje Gianvito Rossi.

Smokey eyes i ležerna frizura lijepo su se uklopili u Evin upečatljiv stajling za ceremoniju na kojoj je dobila svoju zvijezdu na Šetalištu slavnih u Hollywoodu.

  • +15
Eva Longoria Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Obitelj i prijatelji dali su podršku poznatoj glumici i producentici, a na ovom su se događanju pojavili i pop zvijezda Ricky Martin, glumica Anna Faris i Felicity Huffman, njezina kolegica iz serije 'Kućanice'.

'Osjećam se kao da sam i dalje djevojka iz Teksasa s velikim snovima. Kao žena i kao Latinoamerikanka predstavljam mnogo zajednica pa im želim poručiti: ovo nije moja zvijezda, ovo je naša zvijezda', rekla je tom prigodom Eva Longoria, a nije skrivala svoj ponos.

  • +4
Eva Longoria Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Glumica je dobila svoju holivudsku zvijezdu upravo u vrijeme kada izlazi njezin prvi film, 'Overboard', remake filma iz 1987.

Na svečanosti je bio i Evin suprug Antonio Baston, a on iz prvog braka s bivšom suprugom Natalijom Esperón ima troje djece: Nataliju (22) i 14-godišnje blizance Marianu i Josea.

Glumici je to treći brak: ranije je bila udana za košarkaša Tonyja Parkera i glumca Tylera Christophera.