LETIZIA OD ŠPANJOLSKE

Lijepa kraljica pospremila salonke i uskočila u najpoželjnije cipele proljetne sezone

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 30.03.2021 11:05
  • Objavljeno 30.03.2021 u 09:10
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: ANGEL NAVALL MARINA PRESS / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Kraljevske dužnosti redovito obavlja u elegantnim salonkama, nerijetko i u ravnoj obući poput mokasinki, a u svom posljednjem pojavljivanju u javnosti 48-godišnja Letizia od Španjolske priklonila se velikom proljetnom trendu u svijetu obuće

Nakon što su se na modnu scenu u velikom stilu vratile 2019. i dalje vlada velik interes za takozvanim slingback modelima cipela, čija je glavna karakteristika dizajn u znaku otvorene pete.

Na glasu kao jedna od najbolje odjevenih dama s kraljevskog dvora, 48-godišnja Letizia od Španjolske ni sama im nije odoljela.

Sudeći po istraživanju modne tražilice Lyst, slingback modeli cipela, koji elegantnim izgledom nerijetko nadmašuju salonke, obilježit će novu proljetnu sezonu. Verzije s potpeticom trenutno su najtraženije, a upravo takvom modelu nije odoljela španjolska kraljica.

  • +2

Kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: Angel Navall marina press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sa suprugom, kraljem Filipom VI, otputovala je u gradić Fundetodos kako bi obilježili 275. godišnjicu rođenja poznatog španjolskog slikara Francisca Goye.

I zadnjim izdanjem u nizu Letizia je istaknula svoju omiljenu naviku nošenja već viđenih odjevnih komada. Bijelu jaknu s potpisom Felipea Varele nosi od 2007. godine, crne hlače culotte i mornarska prugasta košulja također su stari znanci, kao i torbica s potpisom Nine Ricci.

Kombinaciju stvorenu od poznatih komada Letizia je istaknula potpuno novim, trendovskim modelom cipela sligback, čiju crnu verziju potpisuje španjolski brend Isabel Abdo.