WOW EFEKT

O njezinom stajlingu najviše se govorilo: Lijepa kraljica ponovno je pokazala modnu odvažnost u topu koji nije za svakoga

26.03.2021 u 09:31

Bionic
Reading

Nakon što je 15- godišnja princeza Leonor ovoga tjedna postala glavnom zvijezdom obavivši svoj prvi kraljevski angažman u odsustvu roditelja, oči javnosti ponovno su uprte u njih. Španjolska kraljica Letizia i kralj Filip VI., pristigli su u Andoru na taj način označivši svoje prvo međunardono putovanje od izbijanja globalne pandemije

Na glasu kao jedna od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora, 48- godišnja Letizia pri dolasku u Andoru plijenila je poglede u laskavoj haljini boje burgundca s potpisom brenda Massimo Dutti, a koju u svojoj kolekciji u ormaru ima i nizozemska kraljica Maxima.

Viđeno elegantno izdanje uoči svečane večere u hotelu Andorra Park odlučila je promijeniti uskočivši u već viđeni komplet kojim je na dan premijernog nošenja uspjela iznjedriti brojne komentare.

  • +3
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: BELEN DIAZ/DYDPPA / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Iako se na službenim večerama i večernjim događanjima poput navedenog občno odlučuje za duge haljine ili modele dužine midi, španjolska kraljica prije godinu i pol odlučila je riskirati odlučivši se za upečatljivi dizajn koji je zaokupio sve poglede i zaradio međunarodni aplauz.

  • +5
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Angel Navall marina press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Poznata po navici nošenja već viđenih komada, Letizia je spomenuto izdanje u znaku crnih hlača i efektnog korzeta ponovno odlučila rekreirati.

Spomenuti korzet puderaste nijanse i detalja nojeva perja na području dekolte djelo je španjolskom brenda The 2nd Skin Co., a predstavljen je u siječnju 2019. godine na Tjednu mode u Madridu.

Kako bi dodatno naglasila svoju skladnu figuru, efektan model korzeta odlučila je nositi uz detalj crne, satenske vrpce svezane oko struka, a iako se danas više ne nalazi u prodaji, kada je lansiran, cijena mu je iznosila nešto više od 5 tisuća kuna.