LETIZIA OD ŠPANJOLSKE

Omiljeni sako prilagodila proljeću: Kraljica recikliranja plijenila elegancijom u crno-bijelom izdanju

18.03.2021 u 09:12

Bionic
Reading

Da je u potpunosti spremna za novu proljetnu sezonu, jedna od najbolje odjevenih kraljica imala je priliku dokazati svojim novim izdanjem na svečanosti proglašenja pobjednika nagrade 'Zaklada princeze Girone' u španjolskom Toledu

Nakon mjeseci provedenih u obavljanju kraljevskih dužnosti iz madridske palače Zarzuela, 48-godišnja španjolska kraljica Letizia posljednjih tjedana nerijetko se viđa u javnosti, a na novim angažmanima redovito plijeni pažnju svojim stilom odijevanja koji joj je s godinama priskrbio titulu jedne od najbolje odjevenih dama s kraljevskog dvora.

S proljetnom sezonom iza ugla, ova bivša novinarka svojom zadnjom odjevnom kombinacijom u nizu dala je naslutiti kako je posve spremna za toplije mjesece u godini.

  • +4
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Poput britanske miljenice Kate Middleton, Letizia od Španjolske poznata je po navici nošenja već viđenih odjevnih komada, a ovoga puta iz ormara je izvukla sako pepita uzorka s potpisom španjolskog high street brenda Uterque.

Posljednji put u njemu je viđena u siječnju ove godine, kada ga je kombinirala s crnom dolčevitom i kožnim tajicama brenda Hugo Boss.

Strogog kroja, s dvorednim kopčanjem i u duhu 80-ih, spomenuti sako luksuznog dojma ovoga puta naglasila je crnim komadima poput topića i laskavog modela hlača culotte koje, poput kožnih tajica, potpisuje njezin omiljeni brend, njemački Hugo Boss.

Zahvaljujući hlačama culotte, koje duljinom sežu do listova, njezin odabir cipela došao je u prvi plan. Novo izdanje u znaku efektnog modela sakoa i ovoga puta zaokružila je lakiranim modelom salonki u špic pritom serviravši elegantan proljetni izgled.