UVIJEK U CENTRU PAŽNJE

Lijepa kraljica još jednom pokazala zašto slovi za najbolje odjevenu članicu kraljevske obitelji

27.03.2019 u 13:27

Bionic
Reading

Nije tajna da je kraljica Maxima od Nizozemske jedna od najbolje odjevenih članica kraljevske obitelji. Svojim razigranim i odvažnim stajlinzima već godinama puni stupce modnih rubrika, a zašto je u modnim krugovima zaradila titulu najbolje odjevene plemkinje, lijepa kraljica joj jednom je pokazala osvanuvši na otvorenju Tjedna novca u Bredi

Gdje god se pojavi kraljica Maxima, sve oči uprte su samo u nju, pa ništa drugačije nije bilo ni na svečanom otvorenju Tjedna novca u Bredi, gdje je 47-godišnja kraljica od Nizozemske bila počasna gošća. Lijepa kraljica plijenila je pažnju u još jednom elegantnom, a istovremeno upečatljivom stajlingu, svojstvenom njezinu uobičajenom stilu odijevanja.

Kraljica Maxima poznata je po sklapanju odvažnih odjevnih kombinacija, ispunjenih jarkim bojama, efektnim uzorcima i originalnim modnim dodacima, stoga ni ovog puta nije željela razočarati svoje obožavatelje monotonim outfitom.

  • +12
Kraljica Maxima od Nizozemske Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dok ju je okupljena masa oduševljeno pozdravljala, uvijek odlično raspoložena kraljica je s osmijehom na licu prošetala ulicom odjevena u elegantne bež hlače na crtu širokog kroja i crvenu vunenu vestu s predimenzioniranom mašnom na lijevom ramenu, koju potpisuje dizajner Edouard Vermeulen za belgijski modni brend Maison Natan.

Cjelokupan stajling kraljica je zaokružila lakiranim bež salonkama ukrašenima mašnom s potpisom brenda Salvatore Ferragamo, bež torbicom, dugačkim crvenim kaputom i statement nakitom, koji čini neizostavan dio svih njezinih stajlinga za pojavljivanja u javnosti.

  • +5
Nizozemska kraljica Maxima Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras