BESPRIJEKORNO DOTJERANA

Kraljica Letizia plijenila elegancijom u suknji kakvu ćemo često viđati ove sezone

22.06.2020 u 11:40

Bionic
Reading

Nakon popuštanja mjera u Španjolskoj uvedenih zbog vladajuće pandemije koronavirusa, španjolska kraljica i njezin suprug, kralj Filip, posljednjih tjedana marljivo obavljaju javne angažmane na koje su ovoga puta odlučili povesti svoje kćeri, princeze Leonor i Infantu Sofiu

Njihov novi kraljevski angažman uključivao je svečano otvaranje madridskog kazališta Teatros del Canal nakon što je, poput brojnih kulturnih institucija, zatvoren usred pandemije koronavirusa.

Španjolska kraljevska obitelj tako je imala priliku uživati i u prigodnom programu kazališta koji je uključivao suvremenu izvedbu flamenka pod nazivom 'El amor brujo. Gitanería en un acto y dos cuadros' redatelja Izraela Galvana.

Na glasu kao jedna od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora, 47- godišnja španjolska kraljica i ovoga je puta servirala besprijekorno modno izdanje u znaku jednih od najpoželjnijih modnih komada sezone.

  • +5
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Andrews Archie/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Uz uski crni top svog omiljenog brenda Hugo Boss, Letizia je kombinirala asimetrični, bež model plisirane suknje s potpisom španjolskog high street brenda Massimo Dutti.

Nakon što su dug niz godina bivale na modnim marginama, plisirane suknje danas su itekako prisutne i snažan modni trend koji će, po svemu sudeći, obilježiti i aktualnu modnu sezonu, a osim španjolske kraljice Letizie osvojile su naklonost i danske princeze Mary.

  • +5
Princeza Mary Izvor: Profimedia / Autor: Niels Christian Vilmann / AFP / Profimedia

Da dame iz europskih monarhija dijele sličan ukus kada je moda u pitanju, potvrđeno je i njihovom ljetnom navikom nošenja bezvremenskih espadrila s punom petom, a modelom brenda Macarena španjolska kraljica Letizia, uz crnu torbicu Caroline Herrere, zaokružila je svoje najnovije formalno izdanje.