STYLING ZA PET

Lijepa kći moćne Anne Wintour zna privući pažnju

07.06.2016 u 13:28

Bionic
Reading

Na dodjeli modnih nagrada CFDA pozornost je plijenila lijepa kći najmoćnije žene u svijetu mode Anne Wintour, 28-godišnja televizijska producentica Bee Shaffer

Zgodna brineta za prestižni modni event odabrala je prekrasnu plavu haljinu s potpisom trenutačno najvruće modne kuće – Gucci. Njezin izbor nikako nije bio slučajan, a iako je nagradu za najboljeg američkog dizajnera ove godine odnio Marc Jacobs, u međunarodnoj kategoriji njome se okitio uspješni kreativni direktor Guccija Alessandro Michele

Prekrasna plava haljina sa zlatnom mašnom na struku i rubovima dubokog V-izreza došla je do izražaja na lijepoj brineti koja je bajkovitoj kreaciji znalački podredila ostatak stylinga. Romantična i pomalo ekscentrična Guccijeva haljina prekrivala je Beeine cipele, a kosu je vezala u rep i look zaokružila jedinim vidljivim modnim dodatkom - plavim visećim naušnicama.

Guccijeve kreacije s potpisom talentiranog Alessandra Michelea osvojile su modni svijet nevjerojatnom brzinom, a raskošna roza haljina s volanima i prepoznatljivom nacrtanom zlatnom mašnom, slična ovoj koju je pokazala Bee Shaffer, početkom godine osvanula je na nekoliko naslovnica prestižnih modnih magazina, što je presedan u svijetu mode.

'Odlučili smo da je moda nešto glatko, savršeno, simetrično, no ljudi sada osjećaju želju da izraze svoju individualnost ne želeći biti ukalupljeni u modne okvire. Ovaj je Gucci ekscentričan, šaren, romantičan i istovremeno slabašan', izjavio je Michele koji je u ulozi kreativnog direktora Guccija debitirao 2015., nakon što je 12 godina bio kreativni direktor modnih dodataka u toj luksuznoj modnoj kući.