ČISTA SENZACIJA

Lijepa Francuskinja zadivila svojom klasičnom ljepotom

30.03.2017 u 11:51

Bionic
Reading

Glumica koja nas je oduševila ulogom u romantičnom filmu 'Čokolada' s Johnnyjem Deppom, lijepa Juliette Binoche plijeni pozornost svojom klasičnom ljepotom

Za razliku od kolegica iz šoubiznisa  koje često znaju pretjerati na crvenom tepihu u želji da se istaknu, outfit lijepe Francuskinje za svaku je pohvalu.

Često su najjednostavnija modna rješenja najbolja, a to je najbolje dokazala zanosna Juliette Binoche koja je bila prava senzacija na njujorškoj premijeri svog novog filma. Rijetko tko bi joj dao 53 godine, a odlično se poigrala seksipilom, profinjeno, onako kako to samo Francuskinje znaju.

  • +4
Juliette Binoche Izvor: Profimedia / Autor: tportal montaža/ Mihaela Maras

Zgodna brineta pojavila se u seksi izdanju na premijeri filma 'Duh u oklopu' ('Ghost In The Shell') u New Yorku i u drugi plan bacila konkurenciju. Bila je praznik za oči u ubojito zavodljivoj crnoj haljini dubokog dekoltea i s prorezom s jedne strane koji joj je otkrio vitke noge. Zgodan detalj na haljini bile su crne šljokice znalački postavljene oko struka što je dodatno naglasilo besprijekornu liniju zgodne glumice.

Sjajan večernji outfit upotpunila je klasičnim bobom, make-upom je naglasila nježne crte lice i sve to decentno upotpunila dijamantnim naušnicama i zanimljivom narukvicom.

Oskarovka je kazala da ju je redatelj Rupert Sanders uvjerio da prihvati tu ulogu. Na kraju je bila oduševljena angažmanom u adaptaciji mange jer joj se svidjelo raditi nešto drukčije. 'Obožavam tu raznovrsnost', rekla je Binoche.