TOČKICE SU IN

Lijepa brineta je mamac za poglede u ljetnoj haljini koju svi žele u svom ormaru

10.05.2018 u 10:33

Bionic
Reading

Slavna trendseterica Olivia Culpo, koja svoje vjerne fanove na društvenim mrežama svakodnevno oduševljava modnim kombinacijama, ne prestaje plijeniti pažnju gdje god se pojavi. Bivša misica uhvaćena je na odmoru na Havajima, a njezina odjevna kombinacija za šetnju plažom i ovog je puta zaslužila čistu peticu

Bivša Miss Universe Olivia Culpo, koja je svojim modnim odabirima nebrojeno puta dokazala da itekako zna što radi, trenutno se odmara na havajskom otoku Mauiju u društvu prijateljice, gdje su je paparazzi snimili u šetnji plažom. Vidno dobro raspoložena ljepotica uživala je u čarima otoka, a njezina odjevna kombinacija posebno nam je zapela za oko.

Slavna brineta, čiji stil pomno upija vojska obožavatelja na društvenim mrežama, odlučila se za ležernu, a opet trendi kombinaciju koja je pun pogodak za tople ljetne dane. Slavna trendseterica hodala je bosa po plićaku, odjevena u kratku crvenu haljinu na točkice s geometrijskim izrezom iznad trbuha te donjim dijelom koji se preklapa, zbog čega preslatka haljinica na prvu djeluje kao da je riječ o suknji i crop topu spuštenih rukava.

  • +27
Olivia Culpo Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Riječ je o haljini Michelle brenda Majorelle koja se na stranicama Revolvea prodaje po cijeni od 975 kuna, no model je toliko tražen da je gotovo već rasprodan. Točkasti uzorak trenutno je, uz prugice, najpoželjniji trend sezone koji ćemo viđati posvuda, pa ukoliko već niste, zavirite u galeriju i otkrijte gdje kupiti najljepše proljetne komade ukrašene točkicama i prugicama.

  • +105
Točkice i prugice na odjevnim komadima Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Ne trebamo ni spominjati kako će točkaste haljine obilježiti proljeće/ljeto 2018., a to vrlo dobro zna i lijepa Olivia, koja im u posljednje vrijeme ne može odoljeti.

black+white 🖤 skirt+top @tularosalabel

Objavu dijeli Olivia Culpo (@oliviaculpo)

Uz efektnu haljinu, lijepa brineta kombinirala je bijelu vintage torbu-remen s istaknutim logom, koju je već ranije nosila. Riječ je o torbi-remenu Chanel Caviar Timeless Classic što se veže oko struka te odlično pristaje uz točkastu haljinu.

Winter in the city 🌃🙃

Objavu dijeli Olivia Culpo (@oliviaculpo)