OLIVIA CULPO

Na prelijepoj brineti i najjednostavnija kombinacija izgleda opako seksi

22.03.2018 u 10:45

Bionic
Reading

Američku ljepoticu Olivia Culpo, model, TV prezentericu i glumicu koja je titulu Miss Universe ponijela 2012. godine, modni znalci hvale i zbog odličnih modnih odabira

Lijepa 25-godišnja brineta doista ima sjajan osjećaj za modu pa je prava rijetkost vidjeti je u nekoj lošoj odjevnoj kombinaciji.

Iako je na crvenom tepihu viđamo u tip top skockanim izdanjima, Olivijini dnevni stajlinzi su također za svaku pohvalu.

Tamnokosa se manekenka prošetala se Los Angelesom u još jednom neodoljivom outfitu: iskombinirala je kratki bijeli top bez naramenica koji je otkrio njezin vitki struk i uske traperice sa zanimljivim kopčanjem. Upečatljiv outfit je podignula štiklama vrtoglavih potpetica i trendi bijelom torbicom. Točka na 'i' bila je mladenačka frizura: moderni bob s ležernim valovima koji je naglasio njezinu prirodnu ljepotu.

  • +9
Olivia Culpo Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Tajna njezinog stila je u efektnim kombinacijama dizajnerskih krpica i popularnih high street brendova, osobito Zare.

'Volim Zaru jer ima trendi stvari koje izgledaju skupo, a jeftine su. Stilovi dolaze i prolaze, ali Zarine cipele su doista odlične. I izgledaju skupo. Kupujem i u Topshopu i H&M-u, a u posljednje vrijeme volim kupovati i online, preko Pretty Little Thinga', otkrila je jednom prigodom Olivia koja kaže kako se najbolje osjeća u štiklama, trapericama s visokim strukom, T-shirtu, kožnoj ili traper jakni.

  • +13
Olivia Culpo Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Naravno, uvijek pazi i na krojeve te pažljivo bira odjeću koja laska njezinoj figuri.

  • +8
Olivia Culpo Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače, Olivia je već neko vrijeme u sretnoj vezi sa sportašem Dannyjem Amendolom, a sudeći po osmijehu koji joj nije silazio s lica, godio joj je odmor koji su nedavno proveli na bajkovitim Bahamima. Par je u vezi od 2016., a čini se da su svakim danom sve zaljubljeniji.