NAJAVLJUJE PROLJEĆE

Lijepa Antonija zvijezda je romantične modne priče

04.03.2016 u 10:25

  • +2

MAI by Majda

Izvor: Promo fotografije / Autor: John Pavlish

Bionic
Reading

Nakon što je domaće tržište i zaljubljenice u modu osvojila kolekcijama nakita i prošlogodišnjom kolekcijom ljetnih haljina, domaća dizajnerica Majda Postružin pred svoj je brand MAI by Majda postavila nove izazove

Želeći zaljubljenicama u kreacije MAI, i onima koje će to tek postati, predstaviti nešto novo, basic kolekciju proširila je još ženstvenijim komadima odjeće, također nosivih u svakoj prilici. Upravo je to ono što najbolje opisuje i lijepu voditeljicu Antoniju Stupar Jurkin koja je predstavila proljetnu kolekciju. Svojim besprijekornim izgledom upotpunila je i na najbolji mogući način ispričala novu i ženstvenu priču MAI maštovite dizajnerice Majde koja je inspiraciju pronašla u starom dobu Hollywooda i njegovim profinjenim kreacijama.

Lepršave haljine, suknje i košulje obogaćene volanima izvrsno balansiraju između dnevnog i večernjeg izgleda što ih čini nosivima u svakoj prilici. Za ležerniji look Majda je i za ovu kolekciju dizajnirala i lansirala svoj prepoznatljivi T-shirt s upečatljivim detaljem.

MAI by Majda ovom romantičnom kolekcijom najavljuje proljeće te postaje apsolutni must have koji će zavladati gradskim ulicama, ali i na njih donijeti dašak zlatnog doba Hollywooda.