Najnovija Linija

Lierac Mesolift linija s 15% čistog vitamina C vraća sjaj i blistavost vašoj koži

08.12.2020 u 12:27

Bionic
Reading

Lierac Laboratories iznjedrio je revolucionarnu formulu s 15% čistog vitamina C u najnovijoj Specific Mesolift liniji kako bi sivu, beživotnu i umornu kožu vratio u život

Lierac Laboratories lansirao je novu Mesolift liniju koju čine Specific Mesolift revitalizirajući C15 serum i Specific Mesolift krema za lice. Linija je inspirirana mezoterapijom, tehnikom estetske medicine, kojom se u kožu apliciraju vitamini, minerali, enzimi, antioksidansi i drugi revitalizirajući sastojci, kako bi se stimulirala mikrocirkulacija, potaknula oksigenacija i dubinska hidratacija kože te produkcija kolagena. Na taj način značajno se usporava starenje kože i vraća joj se elastičnost, tonus i prirodni sjaj.

Proizvodi su idealni za njegu sive i beživotne kože kojoj kronično nedostaje sjaj i blistavost. Najnoviji proizvodi u Lierac asortimanu su Mesolift C!5 serum koji je ime dobio jer u sebi sadrži čak 15% čistog vitamina C koji je snažan antioksidans, eliminira toksine u koži, oživljava je, zaglađuje i daje joj blistavi sjaj. Tragovi elemenata poput cinka i bakra koji se nalaze u ovoj formuli obnavljaju stanice kože, amino kiseline daju koži elastičnost, a hijaluronska kiselina daje volumen koži i dubinsku hidrataciju.

Revitalizirajućem serumu pridružuje se Specific Mesolift krema za lice kojoj je glavna zadaća hidratizirati lice, dati mu volumen i zagladiti kožu lica. U sebi sadrži minerale poput magnezija koji koži daje vitalnost i energiju, hijaluronsku kiselinu koja daje volumen i hidrataciju koži, kompleks AHA kompleks koji zaglađuje kožu i vraća joj blistavost, a istovremeno daje svježi i zdravi izgled licu. U kombinaciji s vitaminima A, E, B5 i B6, vitamin C u koncentraciji od 15% u ovoj kremi za lice osigurava obnovu, zaglađivanje i vraćanje blistavosti kože.

Posebnost ova dva Mesolift proizvoda koja možete pronaći na web shopu www.delmerion.hr i u svim bolje opskrbljenim ljekarnama diljem Hrvatske, je u tome što su to 30-dnevni tretmani i za žene i za muškarce, neovisno o dobi.