MILA HORVAT:

'Liberalna sam što s tiče pokazivanja grudi'

15.06.2012 u 10:55

Bionic
Reading

Mila Horvat rekla je da je potpuno liberalna što se tiče svlačenja i pokazivanja grudi, čime je obranila navijanje i poziranje golih navijačica iz Krapine

Mila Horvat jutros je u telefonskom intervjuu za Totalni FM dobila priliku prokomentirati 'navijanje' dviju sestrični čije su gole grudi obišle svijet i postale glavna tema razgovora u svakom društvu. 'Nikog ne osuđujem. Totalno sam liberalna po tom pitanju. Svatko neka radi što ga je volja samo dok mene ne dira', objavila je HRT-ova voditeljica svoj blag stav prema slobodoumnim navijačicama.

Uslijedilo je i potpitanje. Saša Lozar, domaćin Doručka na Totalnom FM-u, pretpostavio je da Mila takvo što sama ne bi napravila, no ona se nije složila s njime: 'Pa nikad ne reci nikad! Za sada se ne bih upuštala u takvu vrstu avanture', uz smijeh je objasnila voditeljica.

Saša je priznao da gleda nogomet samo zbog nje, a njegovi su mu radijski kolege upravo zato pozvali Milu. Pristala je biti Sašin tajni gost pa je radijski voditelj smišljao pitanja ne znajući o kome se radi niti da ga s druge strane očekuje omiljena voditeljica. Jedinu informaciju koju je imao jest da se radi o ženskoj osobi.

Tako je njegovo sljedeće pitanje bilo jedino koje se univerzalno može postaviti svakoj ženi: 'Koji ti je broj grudnjaka?' Snalažljiva Mila bez oklijevanja je odgovorila da se ne sjeća i da bi morala pogledati.

Saša je za kraj pripremio pitanje za koje je pretpostavio da će prosječnoj ženi predstavljati problem. Zamolio ju je da komentira penal na Jelaviću na koji se žalio čak i izbornik Bilić. Mila Horvat se i tu odlično snašla: 'Naš Mateo Beusan apsolutno je sve objasnio, tako da je situacija čista', rekla je.

Dobro raspoložena Mila za kraj je Saši prenijela i situaciju na cestama te otkrila da radi od osam ujutro, a kući se vraća tek u dva poslije ponoći.