PLIJENI POGLEDE

Ležerno ljetno izdanje: Jennifer Aniston pokazala kako se nosi bijeli kombinezon

07.08.2019 u 11:28

Bionic
Reading

Glumica Jennifer Aniston velika je ljubiteljica neutralnih boja poput bijele, crne, sive ili bež koje joj odlično pristaju

Glumica koja je nakon završetka snimanja 'Prijatelja' ostvarila zavidnu filmsku karijeru u filmovima 'Horrible Bosses', 'Bruce Almighty' ili 'Marley & Me', spomenimo neke, izgleda bolje nego ikad.

Premda joj ponekad modni znalci zamjeraju nedostatak sklonosti ka modnim eksperimentima, omiljena glumica koja nas je godinama nasmijavala kao simpatična Rachel Green iz 'Prijatelja', ne odstupa od svog stila.

Zgodna Jennifer ne povodi se za modnim trendovima već ih vješto uklapa u svoje outfite.

  • +11
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepa glumica, koja oduševljava svojim vitkim tijelom i mladolikim izgledom, uvijek je u središtu pozornosti zahvaljujući svojim modnim izborima.

ODMOR U MEKSIKU

Nerazdvojne prijateljice: Jennifer Aniston s Courtney Cox proslavila njen 55. rođendan

Pogledaj galeriju

Jennifer nije mogla proći nezapaženo prilikom odlaska iz popularnog L'Agencea, omiljenog modnog butika mnogih celebova smještenog na Melrose Placeu.

  • +5
Jennifer Aniston i Courteney Cox Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jenn je za ovu prigodu odjenula bijeli kombinezon kraćih nogavica koji je istaknuo njezinu istreniranu figuru, a ovaj efektni stajling istaknula je s nekoliko odličnih detalja: trendi slamnatim šeširom, sunčanim naočalima, zlatnim naušnicama ringovima i zlatnom ogrlicom s privjeskom u obliku lista.

Inače, njezin najnoviji film, 'Murder Mystery', akcijska komedija s Adamom Sandlerom, filmski kritičari su pokopali, no film je na Netflixu bio veliki hit te je postigao rekordnu gledanost.