JENNIFER ANISTON I SANDRA BULLOCK

Nekoć su bile u vezi s istim muškarcem i žestoke suparnice, a danas su jedne od najboljih prijateljica

25.07.2019 u 14:17

Bionic
Reading

Da ih je 90-ih netko stavio za isti stol, Jennifer Aniston i Sandra Bullock gledale bi se preko oka i zamjerale jedna drugoj mnogo toga. Ali danas su jedne od najbliskijih prijateljica i velika potpora jedna drugoj

Jennifer Aniston u svoj krug bliskih ljudi ne pušta olako svakoga, ali Sandra Bullock prije pet je godina postala jedna od njezinih najbližih prijateljica. Slična je situacija i kod Bullock koja pomno bira svoje društvo i s kime će dijeliti intimu i tajne.

Ovo znakovito prijateljstvo dvije velike holivudske ikone dogodilo se u njihovim zrelijim godinama, kada su obje već bile u dubokim 40-ima pa ne čudi da su brzo prepoznale osobine koje ih spajaju.

No, situacija ne bi bila takva prije 20- ak godina, kada je u ranim 90-ima Sandra Bullock hodala s glumcem Tateom Donovanom. Nakon nekoliko godina veze Sandra se 1992. zaručila za Donovana, a ljubavni krah dogodio se tri godine kasnije. Bullock je utjehu pronašla u zagrljaju Matthewa McConaugheyja, a njezinom tada već bivšem zaručniku osmjeh je na lice vratila upravo Aniston.

Jennifer Aniston i Tate Donovan prohodali su samo nekoliko mjeseci nakon raskida zaruka, a veza je potrajala do 1998., kada se Aniston zaljubila u Brada Pitta.

Žestoke suparnice, obje zgodne i poželjne u Hollywoodu te sličnog smisla za humor zbog čega su se producenti ponekad znali dvoumiti koju angažirati u koji projekt, nisu bile jedna drugoj najdraže osobe.

No, stvar se promijenila prije pet godina. 'Otkrile su da imaju iste interese i sličan smisao za humor. Upoznali su se 2014. na zabavi koju je priredila Gwyneth Paltrow, a Sandra je čak došla i na vjenčanje Jennifer Aniston i Justin Therouxa godinu dana nakon. Imaju iste poglede na to kako je biti žena u Hollywoodu', rekao je jedan od bliskih izvora slavnih prijateljica.

Počele su se kretati u istim krugovima i bile okružene zajedničkim prijateljima poput Georgea Clooneyja i Bena Afflecka, a činjenica da su obje slične dobi dodatno ih je zbližila.

  • +18
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Obje smatraju da su pristojne, prizemljene i vrlo osjećajne. Često zajedno odlaze na večere ili ručkove na osamljena mjesta bez previše pompe i novinara. Često kod kuće spremaju druženja, a Aniston je iznimno bliska i sa Sandrinim partnerom Bryanom te dječicom koju smatra poput nećaka', naglasio je isti izvor.