IDEALAN ODABIR

Lepršave i nevjerojatno udobne: Široke hlače apsolutni su hit, a ovo su najljepše verzije s polica trgovina

30.05.2022 u 08:00

Bionic
Reading

Unazad nekoliko sezona hlače širokog kroja nogavica nametnule su se kao jedan od vodećih trendova na modnoj sceni, a osim što predstavljaju elegantnu alternativu trapericama, nevjerojatno su udobne

Dok široke i rastezljive hlače nisu samo prozračne, već i udobne poput omiljenih tajica, lepršave ljetne hlače vjerojatno su najpopularnija opcija u vrućim mjesecima. Kargo i chino modeli stvoreni od prozračnih materijala također su trendi ovog ljeta, a ono što ujedinjuje sve ove modele visoka je razina udobnosti uz zajamčeno manje znoja pri visokim temperaturama.

  • +11
Široke hlače Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Mogućnosti kombiniranja širokih hlača su neograničene jer jednostavno idu uz bilo koji gornji komad - široku majicu, pripijeni crop top ili klasičnu bluzu. Ovisno o prilici, možete ih stilizirati na elegantan i ležeran način, uz visoke potpetice ili ravnu obuću poput sandala trendovskih silueta ili tenisica.

Kako biste se i vi ovog ljeta mogli umotati u prozračne široke hlače, za vas smo izdvojili najljepše modele s polica trgovina, a nose ih neke od najutjecajnijih street style zvijezdi današnjice.