u dobrom društvu

Leonarda Boban izgleda odlično: U hit jesenskim komadima nije mogla proći nezamijećeno

16.10.2021 u 18:34

Bionic
Reading

Sunčan jesenski dan privukao je brojne Zagrepčane na subotnju špicu, a među njima i poznata lica. Subotnje prijepodne za šetnju središtem grada iskoristila je i bivša modna dizajnerica i bivša supruga nogometne legende Zvonimira Bobana te pritom pokazala sjajnu modnu kombinaciju koja je prštala bojama

Subotnja živost se vratila na ulice glavnog grada, a sunčano prijepodne brojni Zagrepčani proveli su družeći se i ispijajući kavicu na popularnoj špici. Mnogima je to bila prilika i da pokažu sjajne modne kombinacije, a jedan koji svakako zapinje za oko je stajling Leonarde Boban.

Uvijek dotjerana i chic odjevena Zagrepčanka pokazala je stilski vrlo zanimljivu kombinaciju koja je uključivala jedan od najpoželjnijih modnih komada ove jeseni.

Poznati na zagrebačkoj špici Izvor: Pixsell / Autor: Bruno Fantulin/PIXSELL

Naime, sve tredseterice i zaljubljenice u modu jako dobro znaju da je jesenska sezona nezamisliva bez dobrog sakoa, a model u zelenoj boji pravi je modni pogodak koji podiže svaku kombinaciju. Upravo je zeleni sako Leonardin modni izbor, a ova bivša modna dizajnerica nosi ga u vrlo zanimljivoj kombinaciji boja i krojeva.

  • +14
Trendi sakoi Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Uz najpoželjniji jesenski modni komad kombinirala je tamno ljubičaste hlače visoko struka i uvijek trendi bijelu košulju, a kombinaciju je zaokružila crnim gležnjačama na petu te zanimljivom tankom i dugom maramom. No, tu se našao i još jedan modni dodatak koji je Leonardi jedan od omiljenih ove sezone – turban koji joj je odlično pristajao te cijelom stajlingu dao posebnu dozu chica.

NA RUŽIČASTOM DRUŽENJU

Boja vina pristaje joj savršeno: Leonarda Boban svojom je pojavom još jednom ukrala svu pozornost

Pogledaj galeriju