top izbor

Apsolutni trend ove jeseni: Pet modela oversized sakoa koje ćete odmah poželjeti imati u ormaru

01.10.2021 u 12:20

Bionic
Reading

Oversized sakoi odlično se slažu uz svaku garderobu i stil, a ovi modeli su neki od najslađih te ćete im jako teško odoljeti

Oversized sako jedan je od omiljenih jesenskih komada te se sjajno nadopunjuje s gotovo svakom kombinacijom. Osim toga, odlično se prilagođava različitim stilovima i prigodama. Bez obzira radi li se o širokim trapericama, kratkoj suknji ili smart hlačama, oversized sako uvijek je dobar izbor te u svakom slučaju pravi must have komad u ormaru.

No, izbor je poprilično širok i šarolik, pa kako onda odabrati baš onaj pravi? Pogledajte ovaj mali vodič jer ako odaberete bilo koji od ovih pet modela, sigurno nećete pogriješiti.

  • +14
Trendi sakoi Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Oversized sako u zelenoj boji

Ove jeseni vrijedi pravilo što uočljivije to bolje, a zeleni sako sve je samo ne neprimjetan. Načinje od meke tkanine i svijetlozelenoj nijansi, zeleni sako itekako ostavlja snažan dojam no zbog univerzalnog kroja odiše određenom jednostavnošću, a upravo ga to čini savršeni komadom u garderobi.

Oversized sako u bež boji

Klasični bež blejzeri velikih dimenzija neodoljiv podsjećaju na skandinavski stil koji je osvojio cijelu Europu. Odiše jednostavnom elegancijom i odlikuje ga ugodna ležernost. To znači da svaki stajling u kombinaciji s bež sakoom uvijek izgleda tako ležerno i opušteno, a opet dotjerano i chic.

Ovesized sako u crnoj boji

Crni oversized sako nalik je vječnoj, maloj crnoj haljini i predstavlja apsolutni must have jesenske garderobe. Obogaćuje baš svaki ormar, prav je spasitelj u hitnim situacijama kada nemate ili ne znate što odjenuti, ali je uvijek i pravi izbor kada želite odjenuti nešto neupadljivo. Osim toga, ponaša se poput kameleona, stapa se sa svakom kombinacijom da je gotovo neprimjetan, a iz tog razloga je i nosiv iznova i iznova.

Bezvremenski oversized sako

S daškom retro stila upakiranim u bezvremenski model ovaj sako bit će vaš vjerni pratitelj tijekom kišnih i tmurnih jesenskih dana. Nosiv uz elegantnije kombinacije, ali i vrlo trendi hlače širokih nogavica i tenisica, oversized sako kariranog uzorka u nijansama smeđe i zelene pravi je modni bombon.

Oversized sako s remenom

Sviđa vam se oversized stil no ipak želite naglasiti siluetu? Ovaj model je savršen odabir. Odlično će se slagati s trapericama, ali i hlačama širokih nogavica, a ovisno o modelu, birajte srednje širok kožni remen ili za nešto elegantniji izgled tanki remen od istog materijala kao i sako.