kraljica plaže

Lejla Filipović zabljesnula u izdanju u kakvom se ne vidi često: I danas bi mogla ponijeti titulu najljepše

22.07.2023 u 21:50

Bionic
Reading

Unatrag nekoliko tjedana poznate Hrvatice ne prestaju častiti svoje pratitelje na Instagramu atraktivnim izdanjima. Uskočile su u razne modele bikinija i pohrlile na plaže. Među njima je i supruga glumca i voditelja Tarika Filipovića

I dok neke još uvijek rade i tek će otići na godišnje odmore kroz desetak dana, Lejla Filipović već se naveliko hvali fotografijama s ljetovanja u Istri i uvijek savršenim modnim kombinacijama i u skladnim proporcijama u zanosnom modelu kupaćeg kostima.

Lejlu nemamo priliku često vidjeti u kupaćem kostimu, ali sada je ponovo dokazala je da ima savršenu figuru.

  • +3
Lejla Filipović Izvor: Pixsell / Autor: Slaven Branislav Babic/PIXSELL

Za Instagram pratitelje je pozirala u crnoj rupičastoj tunici u beach baru, a kasnije i dok je uživala na ležaljci sa sunčanim naočalama i nezaobilaznim slamnatim šeširom. Kada bi morali izdvojiti samo jedan ljetni modni dodatak bez kojeg ne mogu zamisliti vruće ljetne dane, mnogima bi to bio slamnati šešir.

Šarmantni i praktični, u ljetni look i ormar unose kako dašak glamura, tako i zaštitu od jakih sunčevih zraka. Mnogi high street brendovi ni ove godine nisu izostavili slamnate šešire kao jedan od zaštitih znakova ljeta.