POPUT PRINCEZE

Pozvani ste na vjenčanje i ne znate što odjenuti? Lejla Filipović ima savršenu haljinu

18.06.2023 u 13:51

Bionic
Reading

Nakon još jednog obiteljskog putovanja u Tursku, Lejla Filipović ponovno je u Sarajevu, gdje je ovoga puta stigla zbog vjenčanja. U glavnom gradu susjedne Bosne i Hercegovine, u bivšu misicu su svi gledali, a kako i ne bi kada je, kao i uvijek, izgledala savršeno

Sezona proljetno-ljetnih vjenčanja u punom je zamahu, a ideja što odjenuti nikada ne nedostaje. Zna to dobro i bivša misica i supruga glumca i voditelja Tarika Filipovića, Lejla Filipović, koja je za vjenčanje prijatelja odabrala haljinu u kojoj izgleda poput princeze iz bajke.

Haljina u gornjem dijelu izgleda poput korzeta i ima rukaviće spuštene na ramena, a potom se u struku širi i pada do polovice listova. Stražnji dio uistinu je kao korzet i tako se i veže tankom satenskom trakicom.

U donjem dijelu haljina je izuzetno prozračna i, ukoliko vam je to potrebno, savršeno će prikriti sve nedostatke, no kod Lejle to nije slučaj, budući da ima vitku figuru.

Uz ovu haljinu savršeno su se uklopile zlatne sandale na visoku potpeticu sa zanimljivim izvezenim detaljima od sjajnih kamenčića.

Kosu je raspustila i uz to iskombinirala minimalan make-up, koji je samo dodatno naglasio njezinu prirodnu ljepotu.

  • +3
Lejla Filipović Izvor: Cropix / Autor: Ranko Suvar / CROPIX

Ovakve haljine savršene su u ovim proljetno-ljetnim mjesecima za sve svečane prigode, no dala bi se isfurati i za šetnje gradom uz neke efektne sandale ravnog potplata ili tenisice.