savršena figura

Lejla Filipović pokazala tijelo u badiću i 'zapalila' Instagram: 'Ima li kraja ovim nogama?'

28.08.2022 u 18:55

Bionic
Reading

Za Lejlu Filipović vrijeme kao da je odavno stalo. Bivša misica tople dane kasnog ljeta provodi u Dubrovniku, a najnovijom objavom 'zapalila je' društvene mreže. Pozirajući u jednodijelnom bikiniji Lejla pokazuje svoju besprijekornu figuru, a u prvom planu su njezine beskrajno duge noge

Titulu Miss Hrvatske Lejla Filipović ponijela je 1998. godine, a iako je taj izbor ostao obilježen skandalom i oduzimanjem pa vraćanjem titule, lijepa Dubrovkinja ipak je predstavljala Hrvatsku na izboru za Miss svijeta. Od tada oduševljava svojim izgledom, ali i dokazuje kako su godine samo broj.

Na svom Instagram profilu 45-godišnja Lejla objavila je fotografiju koja je odmah privukla pažnju njezinih brojnih prijatelja i pratitelja, i to s razlogom. Naime, Lejla ovih dana uživa u odmoru u Dubrovniku, rodnom gradu kojeg nikada ne propušta posjetiti. A s idilične lokacije javila se jednako tako idiličnom fotografijom.

Na njoj lijepa Dubrovkinja pozira u dvodijelnom bikiniju bez naramenica u svijetloj, krem boji i punom sjaju otkriva svoju besprijekornu liniju. Stajling za plažu začinila je i neizbježnim ljetnim modnim dodacima – slamnatim šeširićem i tamnim sunčanim naočalama.

No, obožavateljima su posebno za oko zapale Lejline vitke, beskrajno duge noge koje su badiću visokog struka posebno došle do izražaja. 'Ima li kraja ovim nogama?,' pitao se jedan od pratitelja, a brojni drugi također nisu propustili dati joj zaslužene komplimente: 'Savršena', 'Predivna', 'Prekrasna žena', nizali su se komentari kraj objave.

  • +3
Lejla Filipović Izvor: Cropix / Autor: Vedran Peteh / CROPIX