TRENDI IZDANJE

Lejla Filipović iz oskudnih izdanja uskočila u topliju odjeću pa poručila: 'Nije baš da volim jesen, ali volim boje jeseni'

28.09.2020 u 11:52

Bionic
Reading

Nekadašnja misica Lejla Filipović još je prošli tjedan odmarala u sunčanoj Istri i hvalila nam se svojim nevjerojatnim tijelom u kupaćim kostimima. No, sada zgodnu Dubrovkinju gledamo u pravim jesenskim bojama, materijalima i krojevima

'Nije baš da volim jesen, ali volim boje jeseni', rekla je Lejla Filipović uz svoju najnoviju fotografiju na Instagramu na kojoj pozira poput modela.

Zgodna Lejla, koja se nekoć bavila modelingom i manekenstvom te proslavila titulom misice, sada nam je prezentirala svoj udoban, topli, a istovremeno trendi stajling za prve jesenske dane.

Vrući, sunčani i ljetni dani sada su stvar prošlosti pa su brojne naše poznate dame posegnule na dno ormara za nešto toplijom garderobom.

Lejla je tako uz trendi traperice višeg struka svoj outfit za tmurni i kišni ponedjeljak osmislila uz neizostavni baloner, topli pulover, kožnu torbu sive boje i gležnjače koje su već nekoliko sezona pravi hit tijekom hladnih mjeseci.

Gležnjače se lako kombiniraju uz hlače raznih krojeva, haljine i suknje te su dobra investicija. Prolaze za dnevne poslovne sastanke, večernje izlaske uz nešto kraće krojeve garderobe. Kakva je ponuda gležnjača ove sezone pogledajte OVDJE.

  • +20
Gležnjače Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo