UŽIVA U ČARIMA BABLJEG LJETA

Lejla Filipović pohvalila se zavidnom figurom u bikiniju, ali i otkrila kako izgleda interijer njezine kuće za odmor

20.09.2020 u 17:29

Bionic
Reading

Za bivšu mišicu i suprugu Tarika Filipovića, prelijepu Dubrovkinju Lejlu Filipović ljeto još uvijek traje. Toliko uživa u čarima babljeg ljeta da se prijateljima i pratiteljima na svom Instagram profilu pohvalila još jednom fotografijom u kupaćem kostima u kojem leži pored bazena, a usput je otkrila i kako izgleda interijer njezine oaze za odmor u Istri

'Još samo ova...obećajem', poručila je Lejla uz fotografiju na kojem u bikiniju leži na ležaljci pored bazena svoje kuće za odmor u istarskim Rakovcima. Bivša misica, koja se može pohvaliti figurom iz snova, uskočila je u bijeli bikini s visokim gaćicama i neobičnim bandeau topom koji ima ukras oko vrata.

Lejla je proteklih tjedana objavila nekoliko fotografija u kupaćem kostimu, na radost brojnih pratitelja koji je obasipaju komplimentima koji je ni ovoga puta nisu pretsali hvaliti: 'Nikad nam dosta, zato samo daj', 'Samo ti postavljaj zgodnice, divna si'…

View this post on Instagram

Još samo ova...obećajem..🙈💙

A post shared by Lejla Filipovic (@lejla.filipovic) on

No ljetu se i kalendarski bliži kraj, a zgodna 44-godišnja Dubrovkinja morat će natrag u Zagreb gdje je čekaju poslovne i obiteljske obaveze.

Obitelj Filipović se već godinama odmara u Istri, a kamena kuća s bazenom na rubu sela Rakovci pokraj Poreča u njihovom je vlasništvu još od 2008. godine. Okružena je zelenilom s mediteranskim raslinjem, a Lejla se osim sjajnom figurom na svom Instagramu sad pohvalila i njezinim uređenjem.

Čini se da su Filipovići nedavno obnovili svoju kuću za odmor, a na taj je pothvat Lejla posebno ponosna, kao je istaknula na jednoj od fotografija. Prozračan dnevni boravak iz kojeg puca pogled kroz veliku staklenu stijenu na okolne zelenilo, Lejla je uredila u toplim tonovima, pa interijerom prevladavaju zemljane nijanse i drvo.

  • +2
Kuća Lejle Filipović Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Dnevni boravak krasi sofa od pliša u lijepoj zelenkastoj nijansi dok je kuhinja u bijelim tovnima s detaljima od sirovog drveta pomalo rustikalnog ugođaja. Da voli kuhati Lejla ne krije, a svojedobno je izjavila da je u tome i tajna njezine dobre linije. Naime, redovito odlazi na tržnicu po svježe povrće i voće te priprema obroke za svoju obitelj.

View this post on Instagram

#hellosummer #girlsvikend

A post shared by Lejla Filipovic (@lejla.filipovic) on

U sretnom braku s voditeljem i glumcem Tarikom Filipovićem već je punih 13 godina, a vjenčali su se nakon godinu dana veze. Dva mjeseca nakon vjenčanja postali su roditelji danas 12-godišnjeg Armana, a iz prethodnog braka Lejla ima pet godina starijeg sina Dina.