U MUŠKOM DRUŠTVU

Lejla Filipović i Antonija Blaće tulumarile nakon kina

15.04.2014 u 13:41

  • +3

After party nakon premijere filma "Atomski zdesna"

Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

Bionic
Reading

U klubu Pepermint održan je after party nakon premijere filma 'Atomski zdesna', što nisu propustila ni neka naša poznata lica poput Tarika i Lejle Filipović te Antonije Blaće s dečkom Hrvojem

Nina Badrić, Nataša Janjić, Lejla i Tarik Filipović, Antonija Blaće i Hrvoje Brlečić samo su neka od poznatih lica koja su stigla na premijeru filma 'Atomski zdesna' u zagrebački Cinestar. Publika je uživala uz odličnu glumačku ekipu: Branka Đurića, Srđana Todorovića, Milutina Karadžića, Miru Banjac, Zorana Cvijanovića, Mladena Nelevića, Hristinu Popović, braću Navojec, Natašu Janjić, Tanju Ribič i Branu Šturbeja.


Riječ je o filmu u kojem na hrvatskom dijelu jadranske obale prodavači u turističkom resortu okupljaju potencijalne kupce iz cijele regije bivše države i plan im je 'uvaljati' time share apartmane koje si ustvari ne mogu priuštiti. U središtu priče nalazi se Mladen, sredovječni prodavač iz Beograda kojeg je utjelovio Srđan Todorović.

Nakon što su se dobro zabavili na filmu, nastavili su druženje u klubu Pepermint gdje su tulumarili do kasnih noćnih sati.