ERIN WASSON

Legendarna ljepotica s modnih pisti otkriva pet komada koje bi svaka žena trebala imati u ormaru

16.12.2021 u 17:09

Bionic
Reading

Njezina karijera modela započela je 1997. godine u Dallasu, da bi s navršenih 18 godina svojim domom zvala New York. Odluka o preseljenju, kako sama kaže, omogućila joj je brži poslovni proboj, a jedan od njezinih prvih angažmana bio je onaj za modnu bibliju – američki Vogue

Erin Wasson imala je priliku nositi revije za brojna renomirana imena u svijetu mode, a reviju modne kuće Alexander McQueen iz 2004. godine, inspiriranu filmom 'I konje ubijaju, zar ne', do danas smatra najboljom u svojoj karijeri.

  • +6
Erin Wasson Izvor: Profimedia / Autor: Scott/BFA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ova poznata ljepotica s modnih pisti nedavno je udružila snage s osnivačicom brenda Musier i snimila kampanju kojom je predstavila efektne komade iz zimske kolekcije brenda.

U modnoj industriji Wasson je imala priliku učiti od najboljih, a prema njezinim riječima, pojedine komade svaka bi žena trebala imati u ormaru.

Na prvo mjesto stavlja vestu od kašmira, slijede savršen par crnih hlača, traperice koje laskaju stražnjici, bijela ili plava muška košulja i laskava haljina.

Prema njezinom mišljenju, za dobar stil potrebno je ostati vjeran sebi i ne slijediti slijepo trendove. Svoju osobnost ova legendarna ljepotica s modnih pisti voli naglasiti određenim dodacima i odjevnim komadima.

'Dodaci su esencija svakog stajlinga. Stvaraju intrigu i tjeraju ljude da dublje istraže tvoju osobnu priču i poruku koju odašilješ', riječi su 39-godišnje manekenke.