TOP PET

Ove će modne komade svi high street brendovi željeti kopirati u narednim mjesecima

22.11.2021 u 16:10

Bionic
Reading

Modna platforma Stylight objavila je svoj modni izvještaj o trendovima u godini koja se bliži kraju, a predviđaju i one kojima ćemo teško odlijevati u 2022. Među njima ističe se pet luksuznih modnih komada koje smo ove godine vidjeli na modnim pistama, ali i brojnim trendsetericama, a koje će svi high street brendovi htjeti kopirati

Pet komada i njihovih kopija koje ćemo viđati posvuda i u idućoj godini:

Khaite - top Maddy Long Bustier

Jeste li već primijetili laskavi top koji ističe figuru, potpisuje ga hit brend Khaite. Top koji podsjeća na korzet zove se Maddy Long Bustier, a cijena mu je paprena, košta oko 1500 dolara. Zato su se počeli pojavljivati slični komadi za djelić te cijene. U svoj asortiman H&M, Mango, & Other Stories već su uvrstili slične pletene topove.

Jacquemus - top

Na drugom mjestu našao se opet top, jedan od najtraženijih modnih komada u 2021. Riječ je o pletenom kratkom kardiganu francuskog brenda Jacquemus, čiji original krasi kultni broš s logotipom brenda, a top influencerice su ovaj vrući komad nosile bez ičega ispod. Vojska stvorena od it djevojaka i najtraženijih modela današnjice poput Belle Hadid i Kendall Jenner svojim stajlinzima već je dokazala da je riječ o trendu nosivom izvan modnih pisti.

Miu Miu - minica

Minice se polako, ali sigurno vraćaju na modnu scenu, a jedna od najpoželjnijih trenutačno je ona u mikro verziji s potpisom brenda Miu Miu, predstavljena na ovogodišnjoj reviji proljeće/ljeto 2022. Već sada se može predvidjeti da će mnogi modni lanci uskoro izbaciti svoje verzije.

Gucci - torba Diana

Omiljenu torbu princeze Diane s ručkama od bambusa iznova je osmislio Alessandro Michele više od dvadeset godina nakon što je original zapeo za oko nikad prežaljenoj Lady Di. Guccijeva torba Diana zasigurno će biti jedna od najtraženijih u 2022., a ove godine njome su se hvalile brojne trendseterice poput Sienne Miller, Joddie Turner-Smith, Alexe Chung i Elle Fanning.

Valentino - čizme

Valentinove bijele čizme s cvjetnim printom koštaju 980 dolara i definitivno pripadaju u kategoriju investicija. No ako ne želite potrošiti toliko novca, budite sigurni da će veliki modni lanci u idućoj godini kopirati njihov stil, iako će se kultni cvjetni uzorak, koji ih čini tako posebnima, vjerojatno naći samo na originalu.

  • +8
Gumene čizme Izvor: Promo fotografije / Autor: promo