TJEDNI HOROSKOP

Lavovima, Škorpionima i Strijelcima sve će ići od ruke, a Rakovima baš ništa

07.01.2019 u 06:04

Bionic
Reading

Ljubavnu sreću Lavovima neće moći pokvariti ni povremeni sukobi s članovima obitelji, a problema neće imati ni s porastom obveza jer će im trud biti adekvatno nagrađen. Kontakt sa starim prijateljem Škorpionima će probuditi mnoge lijepe uspomene i svakoga će s lakoćom pridobivati na svoju stranu. Strijelcima Venera priprema sjajna iznenađenja, a očekuje ih i poboljšanje novčane situacije. Rakovi neće biti zadovoljni trenutnom ljubavnom situacijom, a trebali bi se suzdržati i od nepotrebnih rasprava sa suradnicima ili šefom

Ljubavna zbivanja Ovnova bit će uzbudljiva i premašiti očekivanja. Pred samcima je početak strastvene veze, dok će parovi koji su dugo zajedno rasplamsati vatru u odnosu. Ovo je vrijeme za akciju, no samo ako iza toga stoji mnogo truda i zalaganja. Nadate li se brzom uspjehu temeljenom na sreći i korištenju prečica, bolje je da se suzdržite od većih poteza i odluka.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +35
Poznati Ovnovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bikovi čiji je brak zapao u monotoniju pokušat će ga osvježiti flertom sa strane. Pobrinite se da sve ostane na platonskoj razini kako si ne biste bespotrebno zakomplicirali život i povrijedili onoga do koga vam je stalo. Angažirat ćete sve svoje intelektualne kapacitete u poslu i pritom postizati zapažene rezultate. Nećete se moći požaliti na zdravlje.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +40
Poznati Bikovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Blizanci će osjećati potrebu za vezivanjem i zaljubljivanjem. Iako nećete podnositi samoću, nemojte se upuštati u vezu s prvim pojedincem koji vam priđe jer vas takvi beznačajni odnosi neće previše usrećiti. Financijska pitanja doći će u središte vašeg interesa. Očekujete li nasljedstvo ili ostavinsku raspravu, primit ćete povoljne novosti.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +47
Poznati Blizanci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Rakovi koji osjete da im veza nije ono što je bila počet će ozbiljno razmišljati o prekidu. Ipak, nije vrijeme za brzoplete i dramatične odluke. Ne ulazite u nepotrebne rasprave sa suradnicima ili šefom. Nedostajat će vam strpljenja, objektivnosti i dobrih argumenata da biste postigli ono što želite. Prilagodite se zahtjevima timskog rada.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +44
Poznati Rakovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lavovima predstoje uzbuđenja na ljubavnom planu u vidu zaljubljivanja i nove veze, dok bi se oni koji već imaju partnera mogli zaručiti ili doznati novosti o dolasku prinove. Marljivo ćete izvršavati radne zadatke i nerijetko dulje ostajati u uredu, a vaš će trud biti adekvatno nagrađen. Tražite li posao, na pomolu su povoljne vijesti.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +44
Poznati Lavovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Djevice će mučiti prolazan osjećaj nezadovoljstva, ali nemojte prekinuti odnos koji vam mnogo znači. Usmjerite se na lijepe strane veze i vidjet ćete da se imate za što boriti. Postizat ćete zapažene uspjehe na poslu zahvaljujući snalažljivosti, radišnosti i zavidnoj energiji. Ništa nećete ostavljati nedovršenim. Neki će pokrenuti dodatni posao iz hobija, od čega će dobro zarađivati.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +43
Poznate Djevice Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vaga će uživati u flertu i dopisivanju sa simpatijom, no ne pokušavajte na silu vaš odnos pretvoriti u nešto više. Drugu bi stranu vaša nasrtljivost mogla prestrašiti pa bi bilo dobro da budete malo suptilniji i strpljiviji. Nećete postizati rezultate kojima ste se nadali. U napretku će vas kočiti slaba koncentracija, smetenost i izostanak tuđe podrške.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +34
Poznate Vage Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Škorpionima će stari prijatelj probuditi mnoge lijepe uspomene. Samci će upoznati nekoga tko će ih osvojiti inteligencijom i smislom za humor pa će nastojati što prije zakazati ponovni susret. Bit ćete komunikativni, elokventni i socijalno inteligentni. Odlično ćete se snalaziti u poslovima koji uključuju kontakt, kao i svim oblastima vezanima za pisanje, trgovinu i marketing.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +14
Poznati Škorpioni Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Strijelce koji još nisu zaljubljeni očekuju promjene, dok one koji su u vezi očekuje buđenje romantike i planiranje zajedničke budućnosti s voljenim. Nemojte se ustručavati javno iznositi svoje ideje ili pokrenuti projekt koji dugo pripremate. Pothvati i akcije započete ovog tjedna pokazat će se financijski isplativima. Moguća je povišica ili pronalazak novog izvora prihoda.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +34
Poznati Strijelci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jarcima će se udvarati netko tko će biti šarmantan i privlačan, no ne nasjedajte na njegova slatka obećanja. Provjerite da nije kojim slučajem u vezi ili braku prije no što razvijete osjećaje prema njemu. Otvaraju vam se odlične prilike, no nestrpljivost i naglost mogle bi vas koštati uspjeha. Ne donosite odluke u ljutnji i nastojite biti promišljeniji.

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +23
Poznati Jarci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prijateljski odnos do kojeg je Vodenjacima stalo polako će početi poprimati romantičan predznak. I same će vas iznenaditi probuđene emocije, no prepustit ćete im se jer će vam intuicija govoriti da bi to moglo biti ono što već dugo priželjkujete. Izbjegavat ćete bilo kakvo eksponiranje. Najviše će vam odgovarati samostalan rad i savjetnički poslovi.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +19
Poznati Vodenjaci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nesigurnost i manjak samopouzdanja navest će Ribe da češće provjeravaju partnerov mobitel ili džepove, no nakon toga će se osjećati loše jer će shvatiti da su iznevjerili njegovo povjerenje. Ne oklijevajte nazvati utjecajnog prijatelja ili znanca ako vam zatreba pomoć. Ljudi će vas podržavati i rado vam davati savjete i preporuke pa biste to trebali iskoristiti za poslovni probitak.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +37
Poznate Ribe Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia