TJEDNI HOROSKOP

Lavovima će baš sve ići od ruke, Ovnovima i Vagama smiješi se novčani dobitak, a Škorpionima i Ribama neće cvjetati ruže na ljubavnom planu

22.07.2019 u 06:28

Bionic
Reading

Ovnovima će u ovom tjednu sreća biti naklonjena pa bi ih mogao iznenaditi neočekivan dobitak. Blizancima se smiješe nova erotska iskustva, dok bi Lavove nabujali libido mogao potaknuti na preljub ili udvaranje nekolicini u isto vrijeme. Optimizam i pesimizam izmjenjivat će se kod Jaraca nepravilnim ritmom, Vodenjaci će biti 'lako zapaljivi', dok će Ribe biti ćudljive i neraspoložene

Porast energije i samopouzdanja početkom vladavine Lava potaknut će Ovnove da pristupe predmetu žudnje oko kojeg su se dosad stidljivo vrtjeli. Sreća će im biti naklonjena pa bi ih mogao iznenaditi neočekivani dobitak.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +35
Poznati Ovnovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bikovi ne bi smjeli dopustiti da ih sitne nesuglasice s voljenom osobom izbace iz takta. Problemi u komunikaciji ne smiju sakriti vaše temeljno dobro slaganje. Nije vrijeme za povlačenje krupnih poteza kad su posao i financije u pitanju. Postoji rizik od nerazumne kupoprodajne odluke.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +40
Poznati Bikovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Blizancima se smiješe nova erotska iskustva, a najizglednija su na putovanju. Bit će površno zavodljivi u klasičnom blizanačkom stilu. Očijukanje i neobavezno druženje bit će im zanimljiviji od prisne veze. Kucnuo je tren kad će moći iskoristiti prilike koje su im se ukazale ranije ove godine, a očekuju ih ugodna iznenađenja.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +47
Poznati Blizanci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Za Rakove će trenuci provedeni s voljenim biti ispunjeni razumijevanjem i nježnošću. Slobodni Rakovi mogli bi doći nadomak veze, ali će završni korak izostati - bar zasad. U profesiji neće biti većih promjena, što je dobra vijest.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +44
Poznati Rakovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lavovima počinje najaktivnije razdoblje u godini. Bit će gladni izlazaka i aktivni u društvenom životu. Nabujali libido mogao bi ih potaknuti na preljub ili udvaranje nekolicini u isto vrijeme. Zarada im se smiješi u poslovima vezanim uz medije, komunikaciju, stvaralaštvo i trgovinu. Vrijeme je da slobodno započnu pregovore i o povišici.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +44
Poznati Lavovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Djevice će dosta vremena posvetiti analizi privatnog života, no trebale bi poslušati intuiciju, makar upućivala na radikalne odluke. U odnosu prema novcu ponašat će se kao što dolikuje pravoj Djevici, bit će vrlo štedljive i paziti na svaki trošak.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +43
Poznate Djevice Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vage bi svojim hirovitim postupcima mogle biste temeljito izludjeti partnera. Vrijeme je da obnove zapostavljena prijateljstva. Povoljni vjetrovi koji će zapuhati na poslovnom planu pružit će im dodatan poticaj za rad. Plodovi dosadašnjeg truda odrazit će se i na novčano stanje i mogući su dodatni izvori prihoda.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +34
Poznate Vage Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Razdoblje Lava nije po ukusu Škorpiona, osobito ako je i Venera u tom znaku, kao ove godine. Stvari se na ljubavnom planu ne kreću u željenom smjeru, no ne bi se trebalo prejako truditi ni oko koga. U suprotnom, činilo bi se da su očajni.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +14
Poznati Škorpioni Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Strijelci će biti dobro raspoloženi i rado se odazivati pozivima na izlazak. Sjajno će se zabaviti gdje se god nađu. Zauzeti Strijelci uživat će u preporodu veze. Otvorit će im se nove mogućnosti, ali ne bi smjeli trošiti obećanu zaradu jer obećanja imaju neugodnu navadu da se izjalove.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +34
Poznati Strijelci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Predstojeći tjedan ispunit će Jarčeve nemirom. Optimizam i pesimizam izmjenjivat će se nepravilnim ritmom. Neće vjerovati dovoljno u mogućnost zavođenja privlačne osobe na koju su bacili oko. U nešto što su naumili kupiti ili prodati morat će uložiti puno truda.

Što zvijezde donose Jarčevima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +23
Poznati Jarci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Opozicija Sunca i Marsa uvodi Vodenjake u povećan rizik od žučnih rasprava s voljenim. Bit će lako zapaljivi, ali će im poslije biti krivo ako olako pribjegnu uvredama i omalovažavanju. Vjerovat će da ih partner guši, no osjećaj je možda obostran. Nezaposleni bi mogli pronaći honoraran posao koji ih neće oduševiti.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +19
Poznati Vodenjaci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ribe će zbog dvojba koje ih obuzimaju biti ćudljive i neraspoložene. Oni koji su u vezi ne bi trebali 'talasati', već čuvati ono što imaju. Poslovna zbivanja ne odvijaju se u skladu s njihovim željama. Osjećat će se pretrpano obavezama i teško će se moći osloniti na bilo koga.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +37
Poznate Ribe Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia