TJEDNI HOROSKOP

Lavovi će zasjati u punom sjaju, pred Strijelcima su dani puni intenzivnih emocija dok će Jarci biti zadovoljni stanjem na računu

 • Autor: Ozren Podnar
 • Zadnja izmjena 06.07.2020 07:12
 • Objavljeno 06.07.2020 u 07:12
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Antonio Guillen Fernández / Panthermedia / Profimedia

Ovnovi će biti nezadovoljni statusom na poslu, a Bikovi će biti prisiljeni usvojiti nove metode rada ili se prilagoditi novom nadređenom. Blizanci će biti slobodoljubivi i alergični na sve oblike ograničenja, a Lavovi će zasjati u punom sjaju te zabavljati šarmom i duhovitošću. Stanje na bankovnom računu Jaraca znatno će se poboljšati, a ni Vodenjaci se ne bi trebali žaliti na financijsko stanje, jer netko će im oprostiti dug ili olakšati otplatu

Ovnovi će se narednih dana osjećati ugodnije u društvu prijatelja nego s partnerom. Zaključe li da od njega dobivaju manje no što zaslužuju, neumoljivo će potražiti sreću na drugoj adresi. On bi za to mogao doznati tek kad oni ostvare svoj 'pakleni plan'. Izostanak priznanja za dosadašnji trud i postignuća opasno će raspiriti njihovo nezadovoljstvo. Zaključit će da su premalo plaćeni za svoj trud i zahtijevati povišicu, više slobodnih dana ili bolji službeni smartfon.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +6
 • +3

Alessandra Ambrosio je Ovan, rođena je 11. travnja 1981.

Izvor: Profimedia / Autor: naa pal / Mavrixphoto / Profimedia

Zajedničko iznalaženje rješenja za teškoće bit će prioritet za Bikove u vezi. No treba biti konstruktivan i tražiti od voljenog da doprinese na jednak način. Bit će prisiljeni usvojiti nove metode rada ili se prilagoditi novom nadređenom. Promjene neće biti nepovoljne, ali će im u početku smetati. Mlađi Bikovi domoći će se dodatnog izvora prihoda i popraviti stanje na računu.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Blizanci će biti slobodoljubivi i alergični na sve oblike ograničenja, no to se neće dopasti bližnjima. Dok bi se zauzeti mogli sporječkati s partnerom oko raspodjele tereta obaveza u vezi, samce očekuje neočekivano javljanje osobe od koje su odustali. Komunikacijske vještine bit će najjači adut Blizanaca. Pokušat će popraviti kućni budžet igrama na sreću, ali bolje je da se oslone na rad i mudrije raspolaganje postojećim sredstvima.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +3

Nicole Kidman je Blizanac, rođena je 20. lipnja 1967.

Izvor: Profimedia / Autor: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

Pogrešno shvaćena opaska ili nehotična pogreška voljene osobe bezrazložno će ozlojediti Rakove. To su trikovi koje s njima zbija retrogradni Merkur, trenutno u znaku Raka. Ako imaju primjedbi ili zahtjeva vezanih za posao, potrebno je podići glas i direktno se obratiti nadređenom. S druge strane, upadljiv nastup mogao bi iritirati one koji su hijerarhijski iznad njih. Krupne poteze do 13. srpnja bilo bi bolje odgoditi.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Društveno okupljanje bit će prilika Lavovima da se pokažu u punom sjaju. Zabavljat će prisutne šarmom i duhovitošću. Problem bi mogao iskrsnuti ako se netko bude zanimao za trajan i ozbiljan odnos s njima jer su im stremljenja trenutno vrlo daleko od takvog aranžmana. Ako su u vezi, bit ćete pokretači aktivnosti i rastjerivat će monotoniju. Iznos koji im bude ponuđen za jedan posao sa strane bit će vrlo primamljiv. No neka pripaze da zbog kratkoročne dobre zarade ne bi izgubili manji, ali stabilan izvor prihoda.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +3

Jennifer Lopez je Lav, rođena je 24. srpnja 1969.

Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Djevice bi trebale svom izabraniku pružiti više nježnosti i ohrabrenja nego što mu trenutno daju. Trenutno nisu dobro usklađeni jer im se slobodna vremena ne preklapaju. Često će se družiti s ljudima s kojima su profesionalno povezani. U opuštenom ozračju iz njih će izvući korisne informacije. Visoka motivacija na poslovnom planu pomoći će im da obave sve što su planirali.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +19
 • +16

Kraljica Letizia je Djevica, rođena je 15. rujna 1972.

Izvor: Profimedia / Autor: JIMENEZ/CORDONPRESS / Cordon Press / Cordon Press / Profimedia

Bile u vezi ili ne, Vage će htjeti iskusiti nešto novo i nepoznato. Čeznut će za putovanjem neotkrivenim predjelima u društvu neznanaca, no ovo razdoblje nije pogodno za napuštanje zone sigurnosti. Treba se držati provjerenih ljudi i mjesta. Na poslu će biti pod prismotrom pa ne treba ni pokušati zabušavati. Neki će biti nezadovoljni odnosom državnih institucija i banaka, koje će odugovlačiti s odobrenjem potpore ili odgode potraživanja. Bit će razdražljivi zbog osjećaja da stalno kasne s nečim.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +10
 • +7

Bella Hadid je Vaga, rođena je 9. listopada 1996.

Izvor: Profimedia / Autor: Image Press / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Škorpioni će maksimalno iskoristiti neveliku količinu slobodnog vremena za ljubavne i socijalne kontakte. Neplanirano putovanje ili slučajno novo poznanstvo unijet će dobrodošlu dozu uzbuđenja u njihovu svakodnevicu. Trebali bi se pozabaviti zadacima koji dugo čekaju dovršenje i pustiti nove poduhvate da pričekaju.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Pred Strijelcima su dani puni intenzivnih emocija. Bit će puni zanosa, ali i neobjektivni. Vjerovat će da su nekome dragi i zanimljivi, dok će se dotični truditi da ih izbjegne. Bez kompleksa će 'uletavati' novoj simpatiji i tumačiti njenu uljudnost kao pristanak na intimno druženje. Bilo bi dobro da se saberu ako ne žele izazvati skandal. Sinut će im ideja o spajanju ugodnog s korisnim i zarađivanju na nekom od svojih hobija.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Jarčevi neće dopustiti bližnjima da zabadaju nos u njihova privatna posla. Uspješno će ih uvjeriti da dobro znaju što rade. Ako su u vezi, imat će najbolje namjere da komuniciraju promišljeno i bez stresa, ali će im se omaknuti poneka gruba riječ ili gesta. Možda bi trebali držati ambicije skrivenima jer bi im netko mogao pomrsiti račune iz zavisti ili koristoljublja. Stanje na bankovnom računu znatno će se poboljšati.

Što zvijezde donose Jarčevima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +5
 • +2

Kate Middleton je Jarac, rođena je 9. siječnja 1982.

Izvor: Profimedia / Autor: Avalon.red / Avalon Editorial / Profimedia

Ako se Vodenjacima u vidokrugu nađe osoba dostojna pažnje, neka ne troše vrijeme na opširne priče, nego relativno brzo prijeđu na stvar. Izgledan je povoljan odgovor. Priznanje za dosadašnje rezultate potaknut će ih da se s još više žara bace na posao. Oživjet će stare poslovne kontakte i uspostaviti nova korisna poznanstva. Netko će im oprostiti dug ili olakšati otplatu.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Ribe bi se trebale prilagoditi željama voljene osobe, biti joj na raspolaganju, ali joj prema potrebi dati više manevarskog prostora. Odnosi s prijateljima bit će besprijekorni, ali su moguće trzavice s ukućanima i rođacima. Razgovor s poslovnim partnerom ili službenikom ljudskih resursa imat će umjereno povoljan ishod. Prilika je to da dokažu kako su pouzdani i odgovorni, ali ne treba se puno hvaliti ni skretati s teme.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +4
 • +1

Olivia Palermo je Riba, rođena je 28. veljače 1986.

Izvor: Profimedia / Autor: Jose Perez/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!