nepogrešiv izbor

Laskavo i ženstveno: Ova savršena ljetna haljina obećava dobar izgled baš uvijek

07.07.2023 u 09:30

  • +5

Kim Sears

Izvor: Profimedia / Autor: GLYN KIRK / AFP / SHAUN BROOKS / ACTIONPLUS / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Kim Sears na Wimbledonu servira je odličan stajling, a pozornost je plijenila u ružičastoj cvjetnoj mini haljini

Kim Sears izgledala je senzacionalno dok je na tribinama u Zimmermanovoj haljini bodrila supruga Andyja Murraya koji je u drugom kolu Wimbledona odmjerio snage s grčkom zvijezdom Stefanosom Tsitsipasom.

Slikarica, a danas i majka četvero djece, postala je prepoznatljva po svojim raskošnim uvojcima, a i ovog puta oduševila je savršenom šminkom i frizurom u stilu 80-ih.

Kim je na tribinama bila vjerna podrška svom suprugu te je vrlo žestoko navijala i pomno pratila svaki događaj na terenu. No, oni oko nje pomno su pratili besprijekorno i vrlo ženstveno izdanje poznate 35-godišnje supruge slavnog tenisača.

Istaknuvši svoju besprijekornu figuru, Kim je izgledala sjajno, a haljina koju je ovog puta odabrala mnogima je zapela za oko kao savršen dodatak ljetnoj garderobi. Riječ je o dizajnu iz prošlogodišnje Zimmmerman kolekcije. Jednostavna kratka haljinica koja je uključivala gornji dio nalik bluzi koji se nastavlja na suknju A-kroja isticala se lijepim i vedrim cvjetnim dizajnom. Ljetni stajling upotpunila je i savršenom ljetnom torbom, velikim pletenim shopper modelom s obrubima i ručkama od smeđe kože. I dok rafija torbe žare i pale i ovom ljetnom sezonom, Kim je svoj omiljeni model pronašla u novoj kolekciji brenda Aspinal of London.

U pauzama od navijanja Kim je na tribinama je razgovarala s ostalim navijačima, od kojih su mnogi podržali Andyja, trostrukog Grand Slam prvaka koji je jedna od najuspješnijih britanskih teniskih zvijezda svih vremena. Inače, Kim i Andy zajedno su od 2005. godine kada je ona imala 17, a on 18 godina.

Sada su u sretnom braku i imaju četvero djece: sedmogodišnju Sophiju, petogodišnjeg, Edieja, trogodišnjeg Teddieja, i dvogodišnju djevojčicu Lolu.

  • +5
Poznati na Wimbledonu Izvor: Profimedia / Autor: GOFFPHOTOS.COM / GOFF PHOTOS / PROFIMEDIA