VJEČNI KLASIK

Laska svakoj figuri: Ovaj kupaći kostim isplati se imati u ormaru

25.05.2018 u 06:43

Bionic
Reading

Ako ste u potrazi za novim kupaćim kostimom koji ćete isprobati ovog ljeta, ovaj model, prema riječima modnih stručnjakinja, pristaje svakom stasu

Na pitanje postoji li određeni model kupaćeg kostima koji odgovara različitim tipovima ženskog tijela pokušala je odgovoriti Michelle Copelman, dizajnerica popularnog brenda kupaćih kostima Solid & Striped.

'Crni jednodijelni kupaći kostim pokazao se univerzalnim rješenjem za sve oblike i veličine ženskog tijela, a osim što laska većini ženskih figura, krasi ga titula bezvremenskog kupaćeg kostima', otkriva dizajnerica.

Slavne dame u crnim kupaćim kostimima Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Odjevni komadi u crnoj boji čine tijelo vizualno vitkijim, a klasični jednodijelni kostim u crnoj boji uistinu laska svakom tipu ženskog tijela, o čemu dovoljno govore izdanja slavnih dama u ovom ljetnom klasiku.

Renomirana dizajnerska imena pobrinula su se da nova sezona vrvi zanimljivim modelima jednodijelnih kupaćih kostima u crnoj boji, a ističu se zanimljivim načinom kroja i detaljima osiguravajući poglede gdjegod se nalazili u vrućim ljetnim mjesecima.

  • +12
Crni kupaći kostimi Izvor: Promo fotografije / Autor: promo