čarolija zdravog osmijeha

Lana Klingor Mihić, Iva Jerković, Kristina Bradač i Ivan Vukušić znaju koliko je važna briga za oralno zdravlje

26.03.2019 u 08:39

Bionic
Reading

Odavno je poznato da osmijeh otvara sva vrata, o kakvim se god prilikama radilo. Blistavim, lijepim osmijehom možemo postići puno. Omogućava nam ostaviti dobar prvi dojam, ali naravno, osim što upotpunjuje naš fizički izgled, ne treba zanemariti činjenicu da nam zdravi zubi omogućavaju zdravlje općenito

Lijep i iskren osmijeh nije samo estetski ugodan, već dokazano podiže samopouzdanje osobe. Kako postići biserno bijele i zdrave zube zna tim stručnjaka iz poliklinike TIM DENT Miličić, koji njeguju dobro poznat, individualan i profesionalan pristup prema svakom pojedinom pacijentu. Ono što je prije bio samo san ili ideja pojedinca o vlastitom osmijehu, TIM DENT Miličić pretvara u stvarnost, naime, poput čarobnjaka rekonstruiraju osmijeh pacijenta i pretvaraju ga u savršenstvo. Čaroliju zdravog osmijeha iz prve ruke su iskusili Lana Klingor Mihić, Iva Jerković, Kristina Bradač i Ivan Vukušić, svjesni kolika je važnost oralnog zdravlja jer znaju da su zubi najvažniji i najupečatljiviji dio lica. Za svakodnevne komplimente koje dobivaju na temelju svog osmijeha, zaslužan je upravo tim stručnjaka iz ove stomatološke poliklinike.

'Dentalna medicina je grana medicine koja zadnjih nekoliko godina pokazuje možda i najveći napredak u medicini, kako u materijalima i opremi, tako i zahtijeva od stomatologa konstantno educiranje i usavršavanje vještina. U našoj poliklinici trudimo se da se, osim ulaganja u najmoderniju opremu, djelatnici tima usko specijaliziraju za određene stomatološke specijalnosti te u međusobnoj komunikaciji i suradnji isplaniramo i napravimo ono što je najbolje za naše pacijente. Inzistiramo na vrhunskoj estetici i individualiziranoj usluzi svakom pacijentu'- ističe dr.med.dent. Tamara Žaja Miličić, jedna od vodećih specijalistica stomatološke protetike i estetske stomatologije.

'U našoj poliklinici, TIM DENT Miličić, među najtraženijim tretmanima su keramičke ljuskice, izbjeljivanje zubi pomoću lasera, a posebno smo poznati po uspjesima naših implantoloških terapija. Ukoliko pacijentu nedostaje nekoliko zubi ili je čak bezub, tu je onda revolucionarna implantološka metoda All-on-4 koja omogućuje da u samo 24 sata dobivaju potpuno nove zube i blistav osmijeh pri izlasku iz stomatološke ordinacije. Možemo se pohvaliti s preko 5 000 ugrađenih implantata godišnje' - dodaje dr.med.dent. Marko Miličić, specijalist oralne kirurgije i suvlasnik poliklinike.

Odaberite TIM DENT Miličić i podarite si prekrasan i očaravajući blistav osmijeh. Slogan 'Vaš osmijeh. Naša strast.' idealno opisuje filozofiju ove stomatološke poliklinike. Adresa je Ogrizovićeva 30, Zagreb, a više informacija dostupno je na internetskoj stranici poliklinike www.timdent.hr.

Izvor: Promo fotografije / Autor: TIM DENT Miličić