FIGURA ZA POŽELJETI

Lana Jurčević otkrila tajnu savršenog trbuha

09.05.2013 u 06:58

Bionic
Reading

Pjevačica Lana Jurčević u jednom zagrebačkom stanu tijekom snimanja reklame za žitarice Nestle Fitness, čije je prvo zaštitno lice za hrvatsko tržište, otkrila nam je tajnu svoje savršene figure

'Oduvijek mi je kroz obitelj bila usađena zdrava prehrana pa od malih nogu vodim računa o svom zdravlju. Puno se bolje osjećam kad se pravilno hranim, a kao rezultat toga dolazi to da sam zadovoljna sama sobom', rekla nam je Lana Jurčević promovirajući zdravu prehranu.

S obzirom da nas je dočekala u oskudnom topiću, nismo mogli odoljeti da je ne pitamo koja je tajna njezinog mišićavog trbuha.

'U svom studiju vježbam tri do četiri puta tjedno. Kombiniram grupne programe, ples, trčanje i squash da ne upadnem u rutinu. Angažirala sam fenomenalne trenere koji me guraju preko granica i drilaju. Nije poanta u savršenim proporcijama, zahvaljujući tome mentalno drugačije funkcioniram', priznala nam je Lana i dodala kako na prehranu ne pazi s naporom, već jednostavno voli takvu hranu, a sa žitaricama počinje dan.

Najbolje priprema losos s koprom i rižu sa šafranom i zaključuje: 'Volim kuhati i volim papicu.'