ODVAŽAN STAJLING

Lada Tedeschi ugledala se na majku i sjajno izgleda

25.04.2017 u 19:06

  • +5

Poznati na reviji brenda I-gle

Izvor: Promo fotografije / Autor: Mario Poje

Bionic
Reading

Nakon četverogodišnje stanke studio I-gle u intimnoj atmosferi Muzeja arhitekture u Zagrebu održao je reviju povodom dvadesete obljetnice djelovanja, a proslavu nisu propustile ni zaljubljenice u modu Lada i Đurđa Tedeschi

Na reviji cijenjenog modnog brenda I-gle umirovljena sutkinja Đurđa Tedeschi još se jednom istaknula avangardnim stajlingom kojem je godinama vjerna. Đurđa Tedeschi nosila je tamni outfit uz zaštitni znak – šešir, ali i njezina kći Lada zablistala je zahvaljujući upečatljivom pletenom ogrtaču.

Uz uspješnu karijeru u Atlantic grupi, majčinstvo i obiteljski život, Lada zasigurno uživa i u modi, što je pokazala zanimljivim outfitom na reviji.

Asimetričnu haljinu Lada Tedeschi spojila je s dugim pletenim ogrtačem u plavoj boji, a kako su večeri i dalje hladne, sive čizme od brušene kože bile su odličan odabir. Mini haljina ujedno je otkrila vitku liniju jedne od najbogatijih Hrvatica koja se bavi i trčanjem.

Lada Tedeschi u javnosti je već poznata kao uspješna poslovna žena koja se voli poigrati modom, bilo da nosi trendi srebrne tenisice s trapericama, bilo da odabire odvažniji stil poput svoje majke.

  • +14
Revija I-gle Izvor: Promo fotografije / Autor: Mario Poje