MODNA SMJELOST U GENIMA

Đurđa i Lada Tedeschi: Mrežaste čarape i hrabra minica

15.04.2016 u 11:34

Bionic
Reading

Rijetki su modni događaji koje zajedno pohode bivša sutkinja i majka vlasnika Atlantic grupe Đurđa Tedeschi te njezina kći Lada Fiorio Tedeschi, koja se prošle godine našla na listi deset najmoćnijih žena u hrvatskom biznisu. No sinoć na Gornjem gradu pripadnice jedne od najimućnijih obitelji u Hrvatskoj isticale su se svojim modnim odabirom na prvoj samostalnoj reviji Aleksandre Dojčinović. Žene Tedeschi vole visoku modu, ali u toj igri na sigurnu kartu ipak im ne nedostaje smjelosti, ponajviše kad je u pitanju jedinstvena Đurđa Tedeschi

Može Anne Wintour u 66. biti najmoćnija žena svjetske modne scene, ali ne može nitko, pa ni Wintour, na takav način, poput Đurđe Tedeschi, pokazati kako i u sedamdesetima biti smion i kreativan na modnom polju. Mnoge imućne žene,  kojima je dostupno baš sve na svjetskoj modnoj sceni, padaju na testu dobrog stila, ali ne i gospođa Đurđa. Bivša sutkinja mladenačkog duha i velika esteta pokazala je to bezbroj puta, a sinoć je prezentirala svima to kako se i u trećoj životnoj dobi u besprijekoran stil mogu uklopiti i mrežaste čarape.


Đurđa Tedeschi

Ništa manje modno intrigantna nije bila ni njezina kći te mlađa sestra Emila Tedeschija, Lada Tedeschi Fiorio, koja je već godinama zamjenica predsjednika Nadzornog odbora u Atlantic grupi. Lada se u javnosti pojavljuje vrlo rijetko, a kad se to i dogodi, nikad ne prođe nezamijećeno. Sinoć je pak bila u centru pažnje zahvaljujući jednostavnoj, ali savršenoj kratkoj i elegantnoj crno-bijeloj haljini koja je isticala njezinu figuru, preplanulu put i vitke noge.

'Da bi netko bio uspješan, potrebni su mu samopouzdanje, motivacija i znanje, a povrh toga potrebno je puno rada. Kada se ti faktori spoje, uz malo sreće i poticajnog okruženja, uspjeh ne može izostati. Pri tome se ne treba bojati neuspjeha i treba si znati oprostiti pogreške', rekla je jednom Lada, a takav pogled očito ima i kad je njezin modni stil u pitanju. Ženama Tedeschi samopouzdanje je očito u genima.


Lada Tedeschi Fiorio i Severina Kojić