POVRATAK KING KYLIE

Kylie Jenner užarila Instagram: Svi govore o njezinoj drastičnoj promjeni imidža

16.01.2024 u 23:04

Bionic
Reading

Kylie Jenner novim imidžem vratila se u 2010-e i pritom stvorila pomutnju među obožavateljima

Poznata reality zvijezda i beauty mogulica posljednjih godina vjerna je prirodno crnoj kosi, no ovog utorka na Instagramu je debitirala s potpuno novim imidžem.

Njezina crna kosa postala je pastelno ružičasta, a ovom značajnom promjenom brojne obožavatelje podsjetila je na King Kylie eru.

'Hiiiii sjećaš li me se', napisala je 26-godišnja zvijezda u opisu posljednje objave, podijelivši tri fotografije na kojima pozira u svom automobilu s novim imidžem koji bi lako mogao biti rezultat nošenja perike.

Tijekom tinejdžerskih dana koje je provodila na Tumblru, danas 26- godišnja Kylie Jenner bila je poznata po svojim čestim promjenama imidža koje su nerijetko uključivale upečatljive boje u kosi poput tirkizne, zelene ili ružičaste.

U to vrijeme sebe je prozvala kraljem Kylie, pa je 2015. naziv njezinog profila na Instagramu glasio @kingkylie.

S potpuno ružičastom kosom posljednji je put ugledana 2016. godine, za vrijeme njujorškog Tjedna mode.

Njezin novi-stari imidž očekivano je rezultirao iznenađenim obožavateljima, no ponovno oživljavanje King Kylie ere Jenner je na neki način nagovijestila prošle godine u intervjuu za časopis WSJ.

Razgovarajući s publikacijom o lansiranju modnog brenda Khy, za komade iz prve kolekcije izjavila je kako prilično dočaravaju 'King Kylie' što ona zapravo jest.

Starija sestra Kim Kardashian također se osvrnula na divlje dane svoje najmlađe sestre, izjavivši za WSJ: 'Definitivno je sazrela, rađa djecu i odrasta, ali već neko vrijeme nisam vidjela luckastu Kylie. Tumblr Kylie se vratila!'.

  • +2
Kylie Jenner Izvor: Profimedia / Autor: Erik Pendzich / Shutterstock Editorial / Profimedia