LILY ALDRIDGE

Crni kaput nosiv je u svim prigodama, a to potvrđuje i stajling ove slavne brinete

02.11.2023 u 11:23

  • +6

Lily Aldridge

Izvor: Profimedia / Autor: ERIK PENDZICH / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / NOAM GALAI / GETTY IMAGES / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Osim Kylie Jenner, jedno od najzapaženijih izdanja na novoj dodjeli nagrada Innovator Awards u New Yorku imala je i poznata ljepotica s modnih pisti, Lily Aldridge

Na dodjeli nagrada u organizaciji magazina Wall Street Journal, 37- godišnja ljepotica pojavila se u društvu dizajnera Jasona Wua, a upravo on potpisuje njezino crno izdanje od glave do pete.

Ispod predimenzioniranog crnog kaputa, čiji je glamurozan dojam postignut vezenim detaljima, slavna brineta nosila je modernu verziju male crne haljine u znaku prozirnog tila.

Haljinu dužine midi, kao i cjelokupno izdanje, istaknula je crnom ogrlicom sa zlatnim privjeskom uz par crnih salonki u špic s detaljem remenčiča.

Kao što je danas slučaj s brojnim bazičnim komadima besprijekornog kroja i prekrasnih tkanina, crni kaput klasičnog dizajna danas je puno više od prosječnog vunenog kaputa koji se uklapa u mnoštvo stajlinga, što je potvrdila i slavna Viktorijina anđelica.

Ovoj činjenici u prilog, osim toga, dovoljno govore kolekcije renomiranih dizajnerskih brendova u kojima crni kaput u potpunosti dominira.

Glamuroznu verziju za kakvu se odlučila poznata brineta s modnih pisti, kao i odabrana haljina, dio je ready-to-wear kolekcije za aktualnu sezonu dizajnera Jasona Wua.