maestralan stajling

Kultne 'starke' ne izlaze iz mode: Mila Kunis zablistala u omiljenim tenisicama

28.06.2023 u 08:49

  • +2

Mila Kunis

Izvor: Profimedia / Autor: @CelebrityLivin_ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Mila Kunis, jedna od najomiljenijih holivudskih glumica, maestralno je kreirala kontrastni stajling s bijelim 'starkama' u prvom planu

Glumica Mila Kunis jučerašnje jutro provela je u šetnji s prijateljicom u Los Angelesu i privlačila pažnju casual stajlingom koji osvaja na prvu.

Lijepa 39-godišnjakinja oživjela je mnogima najomiljeniju obuću - udobne 'starke' u klasičnoj bijeloj boji. Ako je nešto neprolazno kada se radi o tenisicama, to su definitivno kultni modela brenda Converse koji niti ove sezone nisu izgubili na popularnosti te ih i dalje često viđamo u streetstyle kombinacijama holivudskih zvijezda.

Svoje bijele 'starke' Mila Kunis je uspješno uskladila s efektnim kontrastnim stajlingom koji su sačinjavale chic bijele hlače i raskopčana traper košulja te široka majica na crne i bijele pruge.

Slavna glumica fotoreportere je počastila širokim osmijehom koji je zračio srećom, a jedan od razloga dobrog raspoloženja vjerojatno je i njen skladan brak s Ashtonom Kutcherom koji joj je prije dva dana javno izrazio ljubav.

Naime, zvijezda serije 'Lude 70-e' na svojim društvenim mrežama objavio je njenu fotografiju i opisu napisao 'Ja sam najsretniji čovjek na svijetu', čime je samo potvrdio njihov status jednog od najomiljenijih holivudskih parova.

u dobrom raspoloženju

Mila Kunis i Ashton Kutcher: Rijetko zajedničko pojavljivanje samozatajnog bračnog para

Pogledaj galeriju