na odmoru s djecom

Poljupci i selfieji: Ashton Kutcher i Mila Kunis uživaju u romantičnoj Veneciji

03.04.2023 u 23:04

  • +18

Ashton Kutcher i Mila Kunis

Izvor: Profimedia / Autor: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bionic
Reading

Slavan holivudski par otputovao je s djecom na obiteljski odmor u Veneciju i ondje uživao u lokalnoj atrakciji vožnje gondolom te šetnji gradom, a sve su ispratili romantičnim poljupcima

Mila Kunis i Ashton Kutcher jedan su od najomiljenijih holivudskih parova jer iznova pokazuju koliko su jednostavni i 'obični' van svjetla pozornice, što su pokazali i na nedavnom odmoru u Veneciji.

U ovom čarobnom gradu na sjeveru Italije uživali su s djecom, osmogodišnjom Wyatt Isabelle i šestogodišnjim Dimitrijem Portwoodom, s kojima su okušali čari omiljene atrakcije - vožnje u gondoli.

I dok je prelijepa 39-godišnja Mila budno motrila na svaki pokret mališana oduševljenih vožnjom u malenom čamcu, 45-godišnji Ashton pažljivo je svaki trenutak zabilježio kamerom na mobitelu.

Kada je došao trenutak za obiteljski selfie, slavni glumci nisu se mogli suzdržati od romantičnog poljupca pa tako na najprigodniji način obilježili boravak u očaravajućoj Veneciji.

  • +5
Ashton Kutcher i Mila Kunis Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nakon vožnje gondolom, sretna obitelj uputila se u šetnju pa snimila niz fotografija na mostu Rialto, a potom uspješno pobjegla talijanskim paparazzima sakrivši se, vrlo vjerojatno, u luksuzni restoran s nezamjenjivo ukusnom talijanskom hranom koja je upotpunila doživljaj odmora u Italiji.