BIVŠI DOBIO ZELENO SVJETLO

Kućni video J.Lo ipak će izaći u javnost

01.06.2011 u 06:02

Bionic
Reading

Premda joj dobro ide kao članici žirija 'Američkog idola', Jennifer Lopez primila je loše vijesti iz Los Angelesa: njezin bivši muž je dobio sudsku bitku oko objavljivanja njihove kućne snimke u javnosti

Ojani Noa, prvi muž Jennifer Lopez, dobio je sudsku parnicu kojom ga je lijepa pjevačica pokušala spriječiti da objavi njihov zajednički privatni video koji su snimili dok su bili u braku. Premda nije poznato ima li na snimci uopće golotinje, nema sumnje da se web stranice i produkcijske kuće trgaju za taj video.

Jennifer i bivši konobar Ojani vjenčali su se 1997. godine i razveli samo nekoliko mjeseci nakon toga. Pjevačica trenutno odgaja blizance s mužem Marcom Anthonyjem.

Tijekom suđenja odvjetnički tim J.Lo uspješno je blokirao objavu snimke budući da je Noa navodno pri razvodu potpisao ugovor o tajnosti. No bivši muž pjevačice nedavno je snimku prodao svojoj sadašnjoj djevojci koja već traži distributera za video.

Kako piše RadarOnline, sud je taj postupak u petak proglasio legalnim. 'Claudiji Vazquez je dozvoljeno da radi što god želi sa snimkom Jen i Ojanija', rekao je Ed Meyer, izvršni producent uključen u projekt koji će se, kaže, 'baviti Jenniferinim putom do slave, kao i njezinim brakom s Ojanijem. Claudia će se u utorak sastati s distributerima i, nadamo se uskoro, sklopiti ugovor.'

U posljednjih nekoliko godina odvjetnički tim J.Lo više se puta našao na sudu s Ojanijem koji je u nekoliko navrata pokušao unovčiti svoju bivšu vezu. Htio je napisati knjigu o Jen, zatim producirati film o njoj, ali odvjetnici su to zasad uspješno stopirali.