SAPUNICE TRUJU MLADEŽ

Kućna pomoćnica pokušala ubiti Gabrielu Spanic

26.08.2010 u 12:07

Bionic
Reading

Marcia Celeste Fernández Babio zaposlila se kod zvijezde meksičkih telenovela te zbog ljubomore trovala amonijevim sulfatom hranu koju je jela glumica i njena obitelj

Gabrielu Spanic pokušala je otrovati njena kućna pomoćnica, donosi 24sata. Trisesetšestogodišnju zvijezdu meksičkih telenovela, njenu majku i dvogodišnjeg sina, 24-godišnja Marcia Celeste Fernández Babio trovala je amonijevim sulfatom četiri mjeseca. Stavljala je male količine pa nisu odmah mogli zaključiti o čemu je riječ, iako su povremeno imali glavobolje, bolove u trbuhu i mučnine te su bili kronično umorni.

Kada su naposljetku otišli liječniku, pretragama je utvrđeno da u organizmu imaju amonijev sulfat i da se trovanje nastavilo, posljedice bi bile kobne. Glumica je tada otišla na policiju da bi prijavila svoju kućnu pomoćnicu te je ona uhićena kad se vraćala u Meksiko iz Argentine. U torbi su joj našli dvije bočice amonijeva sulfata, a istu su količinu našli i u njenoj sobi u Gabrielinoj kući. Nagađa se da je pomoćnica trovala glumicu i njenu obitelj zbog ljubomore. Prije je radila za Gabrielinu sestru blizanku, ali ju je ona otpustila jer je sumnjala da je špijunira kako bi Gabrieli govorila što joj sve sestra radi.