Pomoć u vašem domu

Kućanski posao u kojem ćete od sada uštedjeti na vremenu

03.11.2018 u 13:45

Bionic
Reading

Vrijeme je da brige oko pranja rublja, uklanjanja mrlja, postojanih boja i bjeline rublja ostanu iza nas. Revolucionarna Samsung QuickDrive perilica rublja prepolovit će vrijeme pranja rublja te vam ostaviti više vremena za vas i vaše najmilije.

Mnogi su od nas često nervozni kada dođe vrijeme da se prihvatimo svakodnevnih zadataka, što posebno vrijedi za pranje rublja. Budući da posljednje inovacije ne koristimo često, pranje rublja postaje komplicirani kućanski posao, koji oduzima više vremena nego što bi trebao.

No, vrijeme je da brige oko pranja rublja, uklanjanja mrlja, postojanih boja i bjeline rublja ostanu iza nas. Revolucionarna Samsung QuickDrive perilica rublja prepolovit će vrijeme pranja rublja te vam ostaviti više vremena za vas i vaše najmilije. Osim što je glavna svrha QuickDrive perilice – brzo i kvalitetno pranje rublja – u potpunosti unaprjeđeno, perilica je ekološki standardizirana te prilikom svakog pranja štedi čak 20 posto više energije.

Izvor: Promo fotografije / Autor: Samsung

Ova perilica ne samo da će sjajno i brzo oprati vaše rublje, već će prema vašoj procjeni, sugerirati optimalne cikluse pranja na temelju boje, vrste tkanine i intenzitetu mrlja. Također, dolazi s digitalnim pomoćnikom i popularnim AddWash vratašcima koja vam omogućuju dodavanje odjeće bilo kad tijekom ciklusa pranja, a njen HomeCare čarobnjak nadzire perilicu kako bi je održavao pri optimalnim radnim učinkom.

Uz ovakvog pametnog pomoćnika, pranje rublja ne predstavlja još jedan zamoran kućanski posao, već čini naš dom inovativnijim i naprednijim.