LUKSUZNO I LIJEPO

Kuća Britney Spears zaista je dom iz snova

06.04.2016 u 12:00

  • +9

Kuća Britney Spears

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Britney Spears nedavno se pohvalila isklesanom linijom u kupaćem kostimu, a izgleda kako joj se život vrti oko promjena jer se odlučila prodati luksuznu vilu u Kaliforniji

Poput ostalih zvijezda i kuća Britney Spears ima sve što se može poželjeti, a osim luksuza za koji ona sada traži 8,9 milijuna dolara, dodatno je osigurana jer se nalazi u zatvorenom i ekskluzivnom tipu naselja za najbogatije - Thousand Oaks.

Cijela je uređena u umirujućim tonovima koji se tematski provlače kroz prostor i svih pet soba. Novi će vlasnici, osim stanovanja u kući nekad planetarno popularne dive, imati na raspolaganju i sedam kupaonica.

Naravno, u kući se nalazi i kino s udobnom garniturom za sjedenje, ured, bar za opuštanje, a prostrana kuhinja s vrhunskim aparatima i mramorom jedna je od možda najskupljih prostorija.

Vila je izvana najsličnija stilu haciende, a unutrašnjost ima više sofisticirani dizajn. Uz 800 kvadratnih metara stambenog prostora, luksuznu vilu okružuje uređen vrt i bazen koji ima svaka skupocjena kuća poput njene.