VELIK INTERES

Kuba je nova hit destinacija za kružna putovanja

04.07.2015 u 09:00

Bionic
Reading

MSC Cruises, najveća kompanija za kružna putovanja u privatnom vlasništvu, danas je najavio da će, počevši od prosinca 2015., Havana biti nova matična luka broda MSC Opera u sezoni zima 2015-16. koji će tako obogatiti MSC-ovu ponudu s 16 novih karipskih krstarenja

MSC Cruises putnicima omogućava jedinstvenu priliku da se ukrcaju na potpuno preuređeni brod MSC Opera, u sklopu kompanijinog renesansnog programa vrijednog 200 milijuna eura, i krstare Jamajkom, Kajmanskim otočjem i Meksikom uz dvodnevni boravak u kubanskom glavnom gradu.

'Spoj atraktivnosti Kube kao destinacije prepune kulturoloških znamenitosti i osobitost doživljaja samog MSC krstarenja, stvorili su snažnu potražnju za novim proizvodom', poručio je izvršni direktor MSC Cruisesa Gianni Onorato, stoga će prodaja ovih krstarenja započeti već 9. 7. 2015.

Na prvo krstarenje iz Havane putnici će moći krenuti 22. 12. 2015., dok će MSC Opera 12. 4. 2016. napustiti Kubu te se vratiti u Europu, točnije Warnemünde (Njemačka). Prethodno predviđen zimski itinerer broda MSC Opera prema Kanarskom otočju, Madeiri i Maroku je otkazan.

Kompletnu ponudu krstarenja možete pogledati ovdje