'MENI JE TO STRAŠNO'

Ksenija Urličić govori o najvećem životnom razočaranju

08.11.2013 u 09:39

Bionic
Reading

Nekada najmoćnija žena Hrvatske televizije Ksenija Urličić danas radije šuti i ne komentira puno Zabavni program, ali za Studio je govorila o svom najvećem životnom razočaranju

Ksenija Urličić je uložila 41 godinu svog života u HTV. 'Kada me zovu, ne volim komentirati Zabavni program, vjerojatno iz te neke odanosti, vlastitog uvjerenja koje me sprečava da loše govorim o mediju u kojem sam provela cijeli život, a koji i danas doživljavam vrlo romantično.

Radije ću šutjeti i gledati 'Sulejmana Veličanstvenog'', rekla je Ksenija za Studio, ali i progovorila o najvećem životnom razočaranju.

'Sve skupa me razočaralo, ta pokradena Hrvatska, svi ti instant bogataši, meni je to strašno. Razočarana sam činjenicom da nitko nema snage oduzeti tu imovinu. Kažu da je Bog za Hrvatsku izmijenio 10 zapovijedi i sve glase – ne ukradi! Krađa je kod nas postala kao dobar dan. Nisam više član HDZ-a iako se nikada nisam iščlanila, to jednostavno zamre. Jednom prilikom mi je prišao Ivo Sanader i pitao me zašto sam se udaljila. Nisam imala snage za odgovor', rekla je Ksenija.