VLADARICA STAJLINGA

Krpica koja osvaja na prvi pogled: U njoj je nemoguće izgledati dosadno

02.06.2017 u 11:23

  • +5

Košulja sezone

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Bionic
Reading

Sigurno ste već primijetili da su dekonstruirane košulje i bluze s volanima, u raznim dezenima i oblicima, hit sezone. Prugice, točkice i cvjetni uzorak, k tome, još su poželjniji. To je predmet koji se odlično uklapa u razne stilove i zato ga slobodno možemo proglasiti jednim od najpoželjnijih komada sezone

Iako su volani na haljinama zavladali ljetnom sezonom 2016., njihova pojava nastavlja se i ove godine, samo u nešto drugačijem obliku.

Sveprisutne haljine golih ramena i širokih volana, ove su sezone zamijenile košuljice. One su savršen partner svakom kroju hlača, ali i suknjama.

  • +17
Chic topovi Izvor: Promo fotografije / Autor: Auto

I've been biking everywhere in my neighborhood. Say hi if you see me and don't honk! 🙈😘

Objavu dijeli Aimee Song (@songofstyle)

Tako ćete ih vrlo lako spojiti s trapericama, ali i širokim laganim hlačama, kao i mini suknjama koje su se itekako vratile u modu.

New earrings aptly getting their first outing in Picasso territory 🎨🌻🇫🇷 @mango #MangoGirls

Objavu dijeli Lucy Williams | Fashion Me Now (@lucywilliams02)

Neke od najpoznatijih blogerica nose ih u kombinaciji s pletenim torbama koje su također među vladaricama nadolazećih ljetnih dana. 

Osim toga, mnogi modeli tih bluza imaju pojas koji se steže u struku i tako naglašava vašu figuru, a ako i nemaju, ne ustručavajte se sami dodati remen koji će podignuti cijelu kombinaciju.

Favorite Shirt Right Now 👌🏻🌺 #collagestyle #mystyle

Objavu dijeli 💃🏻Sara (@collagevintage)

Košuljice su već neko vrijeme dostupne u brojnim trgovinama i to po vrlo pristupačnim cijenama te iako ovaj trend nije novost, ne pokazuje znakove usporavanja, pa preporučujemo da izaberete svoju omiljenu verziju i u ljeto zakoračite sa stilom.

Did someone say Riviera ⚓️ @mango #MangoGirls #Mango #ad

Objavu dijeli Lucy Williams | Fashion Me Now (@lucywilliams02)